Hová érdemesebb utazni egy szervezett úttal: Kubába, vagy Jamaikába?
Mind a két országban vannak dolgok, ami miatt az adott országot választanám, de csak az egyikre van pénzem.
Akik voltak már ezen országokban, a tapasztalatukra vagyok kíváncsi.
Mindenképp Kuba, Havanna csodálatos hely, nagyon érdekes a kultúra, biztonságosabb is.
Ha főleg fürdenél, akkor inkább más célpontot választanék.
Én biztos, hogy Jamaikába még egyszer nem megyek vissza, Kuba viszont nagyon érdekes, de mostanában ez inkább katasztrófaturizmusnak néz ki.
Biztos, hogy ide akarsz menni? Mert a valóság soha nem olyan mint amit itthon álmodunk. Nekem Bali is egy nagy csalódás volt, a tömérdek részeg ausztrál fiatallal, vagy hogy nem tudtál olyan szögből fényképet készíteni a természeti vagy épített szépségekről, hogy ne lógjon bele egy méretes undorító szemétkupac. .
Lassan 2 éve voltunk a párommal Dominikán és hiányérzetem maradt az egyébként is, szívemnek kedves Karib-térségből. Amióta gyerekkoromban láttam a Karib-tenger kalózait, álmom volt, hogy egy olyan településre eljussak, ahol annó a kalózok is voltak.
És Jamaikánál jelen esetben Port Royal lenne a választott település, még akkor is, ha tudom, hogy egy része ma már a víz alatt van csak.
Tavaly két kubai koncerten is voltam itthon, és az a zenevilág is nagyon tetszik, meg jó pár regényt olvastam, ami Kubában játszódik. Youtube-on is néztem Havannáról videókat, láttam, hogy mennyire szemetes és elhanyagolt.
Tudom, hogy a Karib-térség híres a szegénységéről.
Ezért se tudok dönteni a két ország közül.
Igen, tudom. Olvastam erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!