Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hová érdemesebb utazni egy...

Hová érdemesebb utazni egy szervezett úttal: Kubába, vagy Jamaikába?

Figyelt kérdés

Mind a két országban vannak dolgok, ami miatt az adott országot választanám, de csak az egyikre van pénzem.

Akik voltak már ezen országokban, a tapasztalatukra vagyok kíváncsi.

jan. 2. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp Kuba, Havanna csodálatos hely, nagyon érdekes a kultúra, biztonságosabb is.

Ha főleg fürdenél, akkor inkább más célpontot választanék.

jan. 2. 20:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Mivel szervezett körútról van szó, nemcsak a fürdés a cél, hanem az adott ország megismerése.
jan. 2. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Kuba többet nyújt, de már lassan közművek sincsenek.
jan. 2. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Én biztos, hogy Jamaikába még egyszer nem megyek vissza, Kuba viszont nagyon érdekes, de mostanában ez inkább katasztrófaturizmusnak néz ki.

Biztos, hogy ide akarsz menni? Mert a valóság soha nem olyan mint amit itthon álmodunk. Nekem Bali is egy nagy csalódás volt, a tömérdek részeg ausztrál fiatallal, vagy hogy nem tudtál olyan szögből fényképet készíteni a természeti vagy épített szépségekről, hogy ne lógjon bele egy méretes undorító szemétkupac. .

jan. 2. 22:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Lassan 2 éve voltunk a párommal Dominikán és hiányérzetem maradt az egyébként is, szívemnek kedves Karib-térségből. Amióta gyerekkoromban láttam a Karib-tenger kalózait, álmom volt, hogy egy olyan településre eljussak, ahol annó a kalózok is voltak.

És Jamaikánál jelen esetben Port Royal lenne a választott település, még akkor is, ha tudom, hogy egy része ma már a víz alatt van csak.

Tavaly két kubai koncerten is voltam itthon, és az a zenevilág is nagyon tetszik, meg jó pár regényt olvastam, ami Kubában játszódik. Youtube-on is néztem Havannáról videókat, láttam, hogy mennyire szemetes és elhanyagolt.

Tudom, hogy a Karib-térség híres a szegénységéről.

Ezért se tudok dönteni a két ország közül.

tegnapelőtt 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudom nem a feltetlen szempont de ha a jovoben tervezel az USA-ba menni akkor inkabb Jamaika.Ha Kubaba mesz tobbet nem vagy jogosult ESTA-ra hanem turista vizumot kell majd kerned.
tegnapelőtt 18:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, tudom. Olvastam erről.

tegnapelőtt 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!