Van tippetek arra hogyan lehet beutazni a világot olcsón?
Figyelt kérdés
Melyik a legkölcsékhatékonyabbb közlekedési eszköz, mi az amin spórolni lehet?nov. 8. 22:59
11/12 anonim válasza:
Mit jelent az olcsón?
Ha közben dolgozol, akkor nem kell akkora tőke az induláshoz, de nem biztos, hogy akkor jössz ki legjobban. Pl ha itthoni munkával sokat keresel, összegyűjtöd és gyorsan körbeutazod, az neked anyagilag jobban megéri. Ha csak a pénzösszeg számít, akkor nyilván stoppal, gyalog, biciklivel, sátorban, legolcsóbb motelekben. De szerintem egyértelmű, nincs titok, mindennek az adott ponton utána kell nézned. Pl senki nem tudja megmondani, hogy 2027 május 9-én mivel tudsz legolcsóbban Tokióból mondjuk Oszakába utazni, illetve ott hol lesz a legolcsóbb neked megfelelő szálláshely
12/12 anonim válasza:
9: jogos. De én mondjuk feltételeztem, hogy közben nem dolgozik és így más súlya van a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!