Gyulára készülünk, 3-4 napra, 3-4*-os szállodát keresünk. Van tippetek, ajánlásotok?
A Covid-ig rendszeresen jártunk Gyulára, a Hőforrás hotelbe. Kedvező ár, sok szobája van, szinte bármikor lehet foglalni. Az udvarán 2 meleg vizes, egy úszó és egy gyerek medence van. Nagy parkoló a hotel előtt, mindig van hely. Gyula nagyon szép város és ha időpontot választhatsz, hársfa virágzáskor még inkább javaslom.
A szállodának két kisebb hibáját tudom említeni, de ez csak a lustábbját zavarja:
1./egy jó félórás sétára van a városközpont.
2./csak reggeli van, és a közeli étterem megszűnt (hacsak ki nem nyitották újra azóta, amióta utoljára ott jártam.) De nagyon jó éttermek, cukrászdák vannak a városközpontban, érdemes bejárni ebédelni.
Nagyon szeretünk oda járni, gyerekekkel is. Az idén nyárra is tervezzük.
Ha kettesben mentek a szerelmeddel tudom ajánlani a Corvin hotelt! Nincs a bookingon csak a saját honlapján, all inclusive elláttás a komló étteremmel együtt.
Ha gyereket is visztek akkor van gyerekbarát része de én az előbbit ajánlom…mindenféle kellékük is van és a szobák pazarok😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!