A felsorolt két monitor közül ti melyiket vennétek és miért? Illetve ebben az árkategóriában lenne más ajánlásotok?
A két monitor a következő lenne:
LG 22MK600M-B
LG 24MP59G-P
Nem a játék a fő szempont, persze lenne az is, inkább böngészés, filmnézés és néha játék. Az fontos hogy IPS legyen és lehetőleg kevésbé problémás (IPS Glow), ugyanis az előző IPS monitoromon ez egyáltalán nem volt megfigyelhető, így ha lehet mellőzném.
Azt tudom, hogy mindkét 23,8" IPS és 75 Hz-es, az egyik ugye kerettel van a másik keret nélküli, de nem tudom eldönteni, melyiket vegyem és miért. Legszívesebben a keret nélkülit venném, mert eddig is olyan volt, de kevés róla a vélemény, illetve a vásárlás. Esetleg ajánlanátok mást?
A LG 22MK600M-B inkább mindennapi használatra van kihegyezve. Erre utal a True Color Pro és a dönthetőség/falra szerelhetőség.
A LG 24MP59G-P inkább játékra való, annak megfelelően is promózzák. Itt van "1ms Motion Blur Reduction" technológia, ami nem összekeverendő magával a GTG válaszidővel. Az 5ms, nem kevesebb, maga ez a technológia valamiféle elmosódás-csökkentő cucc. Másban igazából nem tér el a két monitor, szóval ha picit fontosabb számodra a talán valamivel jobb játékélmény, akkor a LG 24MP59G-P kell neked. Ha nem vagy ennyire kukacos a játékok terén, akkor jó a másik választás is. Ebben az esetben szerintem az ár dönt, mert nagyjából ugyanazt tudja a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!