Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Fújhatok magamra a reptéri...

Fújhatok magamra a reptéri duty free boltokban kirakott minta parfümökből?

Figyelt kérdés
Nagyon ciki ha fújok magamra, nem a csuklómra, hanem a ruhámra/nyakamra? Szólnak érte, ha meglátják?
nov. 8. 14:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%
Nem azt mondtam, hogy fürödjön meg benne, csak fújjon magára mértékkel! Azért van kirakva. Ha te meg ezen mérgelődsz, meg ezt figyeled, hogy ki hogyan fúj magára parfümöt a Douglas-ban, elég szar életed lehet.
nov. 9. 11:39
 12/25 anonim ***** válasza:
60%

Ki akarom próbálni, mert kíváncsi vagyok az illatára = Az nem ciki, azért van; És ha többet ki akarsz próbálni, azért vannak a papírcsíkok, hogy ne te fürödj illatfelhőben.

Telefújkálom magam mer' ingyé' van = Proliság

nov. 9. 11:53
 13/25 anonim ***** válasza:
40%

10

Nos, én nem Magyarországon élek, nem is putriban, több parfüméria is van a környéken, beszélek két idegennyelven és évente többször utazom, bár épp nem érdekel az áll inclusive. A többség szerintem valóban hozzam hasonló, nekünk nem jutna eszünkbe az illatminta rendeltetésszerű használata helyett otthon érezni magunkat és össze-vissza magunkra fújkálni. Mindenütt van olyan, aki mint te "európai polgárnak" képzeli magát, magyarán sötét és bunkó, ki ha én nem típus, aki szerint az egész világ körülötte kell hogy forogjon.

nov. 9. 12:02
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
10-es! Ilyen ítélkező, felsőbbrendű megszólalással, nekem inkább te tűnsz az all-inclusive hotelek tipikus vendégének.
nov. 9. 14:30
 15/25 anonim ***** válasza:
70%

Azért vicces valahol olvasni, amikor ez a tipikus magyar turista kikéri magának, hogy márpedig viselkedhessen már úgy, hogy már messziről felismerjék a származási helyét. Ugyanez a mentalitás, amikor a városban dobozos üdítőt osztogatnak marketing céllal és homo proletaricus bizony azért is elmegy ott háromszor repetázni vagy mint amikor Panelné kicsempészi a svédasztalos reggeliről a tormakrémes molnárkát a szállodában, mondván, hogy az azért van, hogy megegyük "és különben is nem mindegy nekik, hogy most eszem meg, vagy majd a hajókiránduláson koradélután?!"

Azért rakják ki, senkinek nem ártunk vele, ennyi nekem jár, ingyen még a só is édes stb.

nov. 9. 15:28
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
Azért van, hogy fújd magadra. A papír csíkon nem jön ki úgy az illa, mint a bőrön. Ne hidd el, hogy ez illetlenség lenne. Vezettem egy ilyen boltot egy kisebb európai reptéren, és én is szoktam teszterekből magamra fújni, ha utaznom. Nincs ezzel semmi baj.
nov. 13. 15:15
 17/25 anonim ***** válasza:
szerintem senki, de még a kérdezö sem gondolt arra, hogy bárki is meg akarna itt fürödni liter számra parfümökben, csupán fújhat-e magára a kirakott teszterböl. Pár sznob nagyokos keverte ide bele a proliságot, meg a migránsokat.
nov. 13. 16:02
 18/25 anonim ***** válasza:

17

"Nagyon ciki ha fújok magamra, nem a csuklómra, hanem a ruhámra/nyakamra?"

nov. 13. 16:13
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
èrtem, szóval ha csuklójára fúj, az oké, de ha a ruhájára fújja ugyanazt a mennyiséget már nem. Logikus. Arra is van esetleg vmi etikett, hogyan veheti a levegöt egy ilyen üzletben?
nov. 13. 16:27
 20/25 anonim ***** válasza:
40%

19

Értő olvasassal azért kiderul, nem illatminta kell neki, hanem használja a parfümöt. Plusz kb 100% hogy minimum dupla annyit fog használni. Tőlem megteheti. A kérdés az volt, ciki e. A válasz pedig igen, ciki.

nov. 13. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!