Fújhatok magamra a reptéri duty free boltokban kirakott minta parfümökből?
Ki akarom próbálni, mert kíváncsi vagyok az illatára = Az nem ciki, azért van; És ha többet ki akarsz próbálni, azért vannak a papírcsíkok, hogy ne te fürödj illatfelhőben.
Telefújkálom magam mer' ingyé' van = Proliság
10
Nos, én nem Magyarországon élek, nem is putriban, több parfüméria is van a környéken, beszélek két idegennyelven és évente többször utazom, bár épp nem érdekel az áll inclusive. A többség szerintem valóban hozzam hasonló, nekünk nem jutna eszünkbe az illatminta rendeltetésszerű használata helyett otthon érezni magunkat és össze-vissza magunkra fújkálni. Mindenütt van olyan, aki mint te "európai polgárnak" képzeli magát, magyarán sötét és bunkó, ki ha én nem típus, aki szerint az egész világ körülötte kell hogy forogjon.
Azért vicces valahol olvasni, amikor ez a tipikus magyar turista kikéri magának, hogy márpedig viselkedhessen már úgy, hogy már messziről felismerjék a származási helyét. Ugyanez a mentalitás, amikor a városban dobozos üdítőt osztogatnak marketing céllal és homo proletaricus bizony azért is elmegy ott háromszor repetázni vagy mint amikor Panelné kicsempészi a svédasztalos reggeliről a tormakrémes molnárkát a szállodában, mondván, hogy az azért van, hogy megegyük "és különben is nem mindegy nekik, hogy most eszem meg, vagy majd a hajókiránduláson koradélután?!"
Azért rakják ki, senkinek nem ártunk vele, ennyi nekem jár, ingyen még a só is édes stb.
17
"Nagyon ciki ha fújok magamra, nem a csuklómra, hanem a ruhámra/nyakamra?"
19
Értő olvasassal azért kiderul, nem illatminta kell neki, hanem használja a parfümöt. Plusz kb 100% hogy minimum dupla annyit fog használni. Tőlem megteheti. A kérdés az volt, ciki e. A válasz pedig igen, ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!