Kézi poggyászban lehet vinni minta krémet?
Figyelt kérdés
hétvégén utazok először repülővel(Wizzair), csak pár napra megyek külföldre tehát csak egy hátizsákom lesz, amit ingyenesen vihetek. Van pár ilyen minta krémem(plikkes) , és samponomom azokat fel lehet vinni? azt is tasakba kell tenni?2015. okt. 20. 22:34
1/6 anonim válasza:
Legfeljebb 100 ml űrtartalmú tartályt vihetsz fel, de tasakba kell tenned. A biztonsági ellenőrzésnél be kell mutatni. Egy zacskóba 1 dolgot rakhatsz, de több zacskót vihetsz.:)
2/6 anonim válasza:
Nem teljesen így van! Max. 10 db max. 100 ml-es dobozban lévő folyadékot vihetsz és 1 db 1 literes zárható zacskóba kell tenni.
3/6 anonim válasza:
Mert nem ugyanazt írtam le??? #1
4/6 anonim válasza:
Hát nem! :-)
"Egy zacskóba 1 dolgot rakhatsz, de több zacskót vihetsz."
Egy zacskóba 10 dolgot rakhatsz és egy zacskót vihetsz.
5/6 anonim válasza:
Ja ne haragudj, akkor én tudtam rosszul. Velem 4 zacskót vetetett a biztonsági 4 db. 50 ml-es parfüm miatt.:-/ Mivel először utaztam akkor feladós bőrönd nélkül, be is dőltem.:S
6/6 anonim válasza:
Biztos így akarta növelni a bevételt, esetleg saját zsebre... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!