Fújhatok magamra a reptéri duty free boltokban kirakott minta parfümökből?
Figyelt kérdés
Nagyon ciki ha fújok magamra, nem a csuklómra, hanem a ruhámra/nyakamra? Szólnak érte, ha meglátják?ma 14:39
1/7 anonim válasza:
Igen, nagyon ciki. Nem, nem szólnak érte, sok ilyen prosztó van. Sok helyen emiatt nem is tesznek ki mintát
2/7 anonim válasza:
Ha fújsz kettöt-hármat a nyakadra/ruhádra, abban semmi prosztó nincs.
3/7 anonim válasza:
Nem minták vannak hanem teszterek. Fújhatsz persze csak kicsit pronyó rommafújni magad repülés előtt.
4/7 anonim válasza:
Természetesen fújhatsz. A világ civilizált felén alap, hogy kipróbálod a terméket. Csak a magyar paraszt vásárol márkanevek alapján.
Szóval használd nyugodtan, és csak azt vedd meg ami igazánb tetszik. Ne légy olyan büdös paraszt, mint a fenti sznobok.
5/7 anonim válasza:
A kiprobalom a terméket egy parfüm eseten azt jelenti, fujsz egyet a kihelyezett teszter lapra vagy a csuklódra. A prosztó vagyok esetén a nyakra, ruhára is fújkál az ember.
6/7 A kérdező kommentje:
Csak egy parfümből fújnék egy kicsit magamra, hogy legalább egyszer legyen rajtam egy drága parfüm. Nem fújogatnék össze-vissza magamra mindent.
ma 18:17
7/7 anonim válasza:
"Csak egy parfümből fújnék egy kicsit magamra, hogy legalább egyszer legyen rajtam egy drága parfüm"
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!