Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyire lehangoló érzés,...

Mennyire lehangoló érzés, mikor 1-2 hét nyaralás/utazás után meghallod a magyar hangokat a reptéren?

Figyelt kérdés
Nem rosszból, de ilyenkor mindig lehangolódom. Valahogy élvezem, hogy külfdön a páromon vagy a szüleimen kívül nem hallok magyar szót

okt. 25. 11:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem is rohadt nagy gáz magyarország. Aki nem érzi át, nem járt külföldön eleget, vagy szar iskolába járt.
okt. 25. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
Vagy direkt tagadásban él, pedig látja hogy nincs igaza. De neki így kényelmes.
okt. 25. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
@11 Hát nemtom, 100+ ország, 2 BA, 2 MA, meg egy megkezdett doktori, de ettől még szeretem a hazámat. Még úgy, hogy baloldali vagyok és nagyjából semmiben nem értek egyet a regnáló hatalommal.
okt. 26. 00:07
 14/14 anonim ***** válasza:
33%
En 6 eves koromban utaztam elöször Nyugatra, majd kb. 2 evenkent. Magyarorszagra visszajönni mindig lehangolo volt. Ezert valasztottam egy uj hazàt evtizedekkel ezelött, es csak egy evben egyszer megyek Magyarorszagra. Eletem legjobb döntese volt, de mint irtam, mar gyerekkoromban kezdtem el az utazast, es lattam a különbseget Magyarorszag es Nyugat között.
tegnapelőtt 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!