Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Novmeberben 8 napra utazunk...

Novmeberben 8 napra utazunk el Egyiptomba. Mire erdemes figyelni?

Figyelt kérdés

All inclusive ellatasunk lesz es 5 csillagos a szalloda.

Ennyit tudok.

Amiket mar elolvastam,hogy ne igyak csapvizet semmi azzal mosott dolgot,jegkockat stb.

Illetve hogy elotte 1 hettel is mar szedjek probiotikumot

Azert is lennenek jok a tippek mert alapbol eleg gyenge hasam van

okt. 24. 22:00
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Illetve termeszetesen nem ez az egyetlen oldal ahol utana neztunk a szabalyoknak,intelmeknek.

Gondolom a dolgok utanjaras es a leheto legtobb baj kivedese azert gondolkodasnak velheto szemedben is remelem :)

okt. 25. 13:28
 22/27 A kérdező kommentje:

Reptértől transzfer fog minket szállitani

A szalloda neve pedig: Mövenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay

okt. 25. 13:30
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Jó azért az ilyen vészmadarakra, inkább ne hallgass. èvente több millió turista utazik Egyiptomba, és mind túléli. Az átlag egyiptomi ember (aki nem a turistákból él) végtelenül kedves és vendégszeretö. A turizmusban dolgozó

és a turistás helyeken mozgó helyiek viszont simlisek és rafkósak, de öket is lehet kezelni. a "köszönem, nem" arabul udavariasan, de határozottan csodákra képes. Minden fasza lesz, nekem Egyiptom, föleg Kairó nagyon tetszett!

okt. 25. 13:41
 24/27 Kólauborkával ***** válasza:
100%
(A nagy papiruszt cipelő csoportnyo gyerekre figyelj, én alapból kissé paranoiás vagyok, így a zsebekben nem volt semmi, de fura volt, amikor körénk ált 10 ilyen 8-10éves a papirusszal, ami kiatt semmit nem láttál, de érezted ahogy a kis kezek áttapogatják a zsebeidet, ugyan sikertelenül, persze a tesók nincsenek messze, az egyik sarokról figyelik őket)
okt. 25. 13:45
 25/27 anonim ***** válasza:
89%
Mövenoickbe akartam pont menni 2 éve de kicsit arrébb mentünk. Sokat olvastam róla, dicsérik. Magánszervezéseket nem ajánlom, nem túl megbízhatóak az egyiptomiak. Még magyar idegenvezetővel is volt baj, egyszer olcsóbbat mondott az útra utána már drágábban és mondta, hogy ő ilyet nem mondott. Másik utazási idővel bsztak át, 3 ora helyett 5 illetve mindig kérdezzétek meg, hogy megy-e út oda ahova mentek mert mi Luxorba mentünk volna a királyok völgyébe és a buszon közölték hogy amúgy oda nem megyünk be mert nincs nyitva.
okt. 25. 14:05
 26/27 anonim ***** válasza:
93%

Sok "aprót" vigyél magaddal: 1, 5, 10 eurosokat.

Csendes, "világtól távoli" hely, ha pihenni akartok, akkor jó. Hurghada vagy 50 km.

Az időjárás kellemes lesz, a tenger meleg, elvileg tiszta, de koral ott nem nagyon van.

okt. 25. 14:14
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Biztonság okából vigyél magaddal bolus adstringens tablettát hasmenés ellen.

Ha belefér nézzétek meg a gizai piramisokat, a kairoi egyiptom múzeumot, esetleg keress rá a Ty mastabájára.

okt. 25. 19:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!