Nyáron vagy inkább ősszel, télen mentek nyaralni?
Figyelt kérdés
Nyaralás alatt meleg, tengerparti helyeket értek, nem síelést vagy városnézést.tegnap 15:44
2/6 anonim válasza:
Én imádom a tengert oda nyáron megyünk. Németországba járunk sokat (nyilván ott nem a tengerhez) hanem ott rokonok vannak, de szoktunk várost is nézni oda minden évszakba megyünk. Nyáron sokat voltunk olaszországban (idén is kétszer) ott a család szét húz, mert én a tengerpartot szeretem (azon belül is Grado tengerpartja a kedvencem.) a szüleim pedig a hegyeket (Santa Fosca környékére szoktunk járni). Ide mindig nyáron megyünk. Szokott lenni egy alföldi nyaralás általában kiskunfélegyházán az a nyár végén. Meg hát sokat horvátország, az is nyáron. Mi összeségében nyáron megyünk télen kevesebbet.
3/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi az úticél.
2022-ben nyáron Horvátországban voltunk nyaralni, de 2023-ban áprilisban, mert akkor Dominikára mentünk.
4/6 anonim válasza:
Nyáron a Balaton, november körül Spanyolország, Kanári-szigetek.
5/6 anonim válasza:
Európában ősszel. Kisebb a tömeg, nincs olyan meleg.
6/6 anonim válasza:
A gyerkőc születése előtt vegyesen jártunk, bár én személy szerint nagyon melegkedvelő vagyok, így jobban szerettem télen járni, hisz nyáron itthon is elviselem az időt (belföldi nyaralás, strand, kerti medencézés stb.). 🙂
Mivel a kisfiam még csak 2 múlt, így egyelőre télen nem járunk, mert nem hiszem, hogy élvezné a tizenórás vagy hosszabb utazást, úgyhogy marad a nyár (esetleg ősz/tavasz, ha még a "közelben" el lehet kapni strandidőt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!