Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Novmeberben 8 napra utazunk...

Novmeberben 8 napra utazunk el Egyiptomba. Mire erdemes figyelni?

Figyelt kérdés

All inclusive ellatasunk lesz es 5 csillagos a szalloda.

Ennyit tudok.

Amiket mar elolvastam,hogy ne igyak csapvizet semmi azzal mosott dolgot,jegkockat stb.

Illetve hogy elotte 1 hettel is mar szedjek probiotikumot

Azert is lennenek jok a tippek mert alapbol eleg gyenge hasam van

okt. 24. 22:00
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget
okt. 25. 10:00
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
A múmiákra!
okt. 25. 10:48
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amugy pont ezek miatt kicsit sem szimpi egy orszag. Novemberben mondjuk lehet elviselhetobb mert nincs annyira meleg meg kevesebb a turista. Nagyon figyeljetek a kajaval. Anyam pl intenziv osztalyra kerult 2 napig, vegig infuzion volt. Majd rogton utana mentunk Kairoba is. Sajnos mivel mas kultura kepesek nagyon lehuzni, ne adj ra okot! Utasitsd el, de ne legyel bunko az arusokkal. Erdemes azert inkabb vezetett turakra menni.

Ja fontos! Ne menjetek magyar irodaval, ha tudtok angolul. Kb 200%-os profit van ezeken. Mi utfai irodaban fizettunk be, joval olcsobb volt. Na meg ha magyar ideveznel fizetsz be akkor sem biztos h magyar csoporttal mentek. Sajnos a kaja miatt en sem szeretem ezt az orszagot, es lehet barmennyire szep, barmennyire szepek a korallok, nekem nem hianyzik meg egyszer. 2007-ben es 2011-ben voltam ott. Azota sok minden fejlodott.

okt. 25. 11:46
 14/27 anonim ***** válasza:
33%
a szarért kell ilyen országba menni ahol nem vagy biztonságban...
okt. 25. 11:56
 15/27 A kérdező kommentje:
14-es : jo kerdes 🤓
okt. 25. 12:04
 16/27 anonim ***** válasza:
89%
Hotel nevet tudsz mondani? Lehet ismerem.
okt. 25. 12:04
 17/27 anonim ***** válasza:
75%

jah jó ha te se tudod az jó :D

én azért szoktam ilyenkor mérlegelni mennyire akarnék mondjuk kórházba kerülni az adott országban pl. de jah nem kell annyit gondolkodni minekaz :DDDD

okt. 25. 12:15
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szr a gyomrom, már 4x voltam Egyiptomban és sose fstam. Rizst kell enni meg annyira kerülni a fűszeres ételeket és nem lesz bajod. Hová mentek? Sharm hoz tényleg közel van a háborús rész de csak tán nem lesz baj. A korall nagyon vág ne nagyon érj hozzá.
okt. 25. 12:32
 19/27 anonim ***** válasza:
93%

Ha boltban vagy bárhol szállodán kívül vesztek palackos vizet, arra figyeljetek, hogy ne felbontottat adjanak, mert az lehet sima utcai csapból megtöltött, hanem azt előttetek bontsák fel.

A taxisokkal előre meg kell állapodni nemcsak a viteldíjban, hanem abban is, hogy az az összes utazóra vonatkozik.

okt. 25. 12:47
 20/27 A kérdező kommentje:

14,17 gondoltam nem kezdek el akadekoskodni es ezert probaltam lezarni egy kis ironikus,szarkaztikus valasszal😁 A kerdes nem arra iranyult,hogy barkit meggyozzek vagy magamat gyozessem meg arrol hogy menjunk e.

Nem a haboru kozepere megyek,nem a kovid idoszakaban utazom,egyebkent apukammal megyek es nem 3 kis baratno,igy nem hiszem hogy tovabb kene folytatni errol barmifele vitatkozast

Orulok ha merlegelsz,megtettuk mi is

Szep,pozitivabb napot 🫶🏽

okt. 25. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!