Hány óra volt amit a legtöbbet utazással töltöttetek ülve?
Kb egy komplett nap buszozás nyaralás miatt.
Hát az valami borzadalom volt. A lábam már teljesen bevizesedett. Soha többet nem akarok ilyenre menni. Nem ér annyit. Inkább repülő legközelebb.
Dominikára utaztam a párommal nyaralni. Pestre reptéri taxi vitt, az volt kb 40 perc, indultunk 5.30-kor. Pestről a gépünk 9.15-kor indult. Átszállás Zürichben volt. Sajnos az átszállási gépünk késett 2 órát. Zürich Punta Cana 10 órás út kb. Mikor Punta Canara értünk, és elértünk a szállásunkra, az ottani idő szerint az este 10 óra volt. Időeltolódás 6 óra volt. Tehát itthon akkor már hajnali 4 óra volt.
Tehát majdnem 24 órás utazás volt. Páromat jobban megviselte, én szimplán csak elfáradtam. Borzalmasan nekem nem volt borzalmas.
A lehosszabb repülőutam tizenpár óra volt, Amszterdamból Panamavárosba (mondjuk már itt sem ültem végig, muszáj néha felállni egy kicsit).
Ha mindent egybeveszünk, akkor ez volt a leghosszabb utam is, bár némi megszakítással: alaból fel kellett utaznunk Debrecenből Pestre már indulás előtti nap, mert koran reggel indult a gépünk Amszterdamba. Onnan elrepültünk Panamavárosba, ahol szintén megaludtunk egy éjszakát, mert annyi időnk volt a másik gépig, hogy belefért. Másnap pedig mentünk tovább Belizevárosba, az még plusz pár óra repülés, végül onnan még egy kis hajóút várt ránk, míg elfoglaltuk a szállásunkat Caye Caulker szigetén.
Középiskolásként busszal Oropesa del Mar-ba, ez Barcelonától délre van vagy 250 km-re.
Odafele kb. 14 órás út után éjszakai városnézés Velencében este 10-től kb. reggel 6-ig. (mert a sofőrök alszanak a buszban, egy falka középiskolás mellett meg biztos nem tudtak volna aludni). Utána meg még egy teljes nap, mire megérkeztünk.
Visszafelé meg valamiért még hosszabb volt. Az volt vagy 48 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!