Ti mivel töltöttétek a 20as eveiteket?
22 vagyok, fogalmam sincs hogy mit kezdjek az életemmel, talán depresszió is közre játszik de alapvetően motivált vagyok nagyon. Mégis úgy érzem nem jutok előre, nem halad az egzisztencia építésem.
Eközben ha körbenézek, mindenki nagyon pörög, buliznak utaznak, divat, Facebook. Lassan alig vannak olyan ismerőseim akik nem szívnak füvet vagy kólát. Azt érzem mindenki a maximumot akarja ki élvezni az életből így huszonévesen, én meg csak vagyok mint egy befőtt és nem jutok egyről a kettőre. Ok meg mégis jutnak miközben nem agyalnak ezerrel.
Tinektek milyen tapasztalataitok / emlékeitek vannak?
Nem szeretnek elítélni senkit sem a mai korosztályt sem pedig azt hogy ma nem lehet igazán a tömeg részének lenni ha nem fuvezel vagy hasonló. Csak szimplán elhagyott am érzem magam pedig emberek vesznek körbe. Ti mit tettetek / tennétek a helyemben ?
Szerencsére a húszas éveimben nem volt fb, és nem volt mindenki ennyire rákattanva a netre, persze használtunk naponta, de főleg munkára, és mellette csetelésre, ismerkedésre.
Mindenfélét csináltam. Dolgoztam, továbbtanultam. Volt pár év, amikor buliztam is sokat.
Csak tettem a dolgom és minden jött magától.
Lehet, hogy túlagyalod az egészet.
18-22: fősulira jártam, annyira nem érdekelt, csak az elsőként bejelölt egyetemre nem vettek fel, meg ki akartam próbálni, milyen külön élni szülőktől.
22-23: sikertelen munkakeresés, elvégzek egy OKJ tanfolyamot, ami érdekelne, csak hülye vagyok hozzá, de legalább emberek közt vagyok, kicsit oldódik az antiszoc hozzáállásom.
23-27: netes kockulás meg otthonról végzett netes melók, ahhoz nem rossz kereset, hogy otthon ellegyek. ha körülnézek, mit csinálnak a velem egyidősek közül azok, akik nem a neten kockulnak egész nap, többnyire azt látom, hogy "életnek" a bulizást meg piálást nevezik, ez még kevésbé tűnik érdekesnek, mint a neten kockulás.
27-től: hirtelen ötlet hatására jelentkezem arra az egyetemre, ahová eredetileg is akartam menni, fel is vesznek. albérlet, másik város, egyetem, továbbra is szabadúszó melók otthonról.
ma: több barátom van, mint huszonéves koromban összesen, jól keresek, külföldi utazások, stb. alapvetően 30 fölött nyílt ki előttem az élet, későn érő típus vagyok :)
Egyetemre jártam és mellette éjszaka dolgoztam. "Szabadidőmben" nyelvet tanultam, elkezdtem sportolni. Még benne vagyok a 20-asban, mostmár dolgozok.
Találnod kéne valamit ami leköt. Tanulsz még vagy dolgozol? Hobbid van? Vagy bakancslistád, bármi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!