Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Decemberbe hova menjünk...

Decemberbe hova menjünk "nyaralni"?

Figyelt kérdés
szeretnénk egy kicsit tengerpartozni, decemberben lesz időnk erre, van valakinek valami jó ötlete, ahol 25-30fok körül van a hőméséklet, és a vízben még lehet fürdeni?
máj. 19. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Maldív
máj. 19. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire akartok messzire menni (mint pl Maldív szigetek), de 4 éve januárban voltunk Jordániában, és lenn Aqabában olyan meleg volt hogy strandoltak az emberek.
máj. 19. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Thaiföld
máj. 19. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Én pár éve decemberben Belize-ben voltam, jó idő volt nagyon, és még tömeg sem volt, mert karácsony körül indul a főszezon arra.

Előtte januárban voltam Thaiföldön, na akkor szinte bírhatatlan volt a meleg, pedig én imádom a meleget 🙃

máj. 20. 08:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Thaiföldön áprilisban van a legmelegebb. Csak az a baj, hogy a látványos, sekély partszakaszokon 30 fokos a víz is, ami már túlzás
máj. 20. 08:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!