Milyen tanacsaitok vannak egy 10 órás buszozáshoz hogy jobban birjam pisi nélkül?
Nemsokára megyek kirándulni és pisilős fajta vagyok. Kinek mi vált be hogy jobban bírja?
Egyéb utazási tanácsok?
Rengetegszer utaztam busszal 13 órákat is, sőt egyszer olyan 2x20 órát is. Egyetlen egyszer fordult elő, hogy nagyon kellett pisilnem és egy órán keresztül kellett még tartogatnom. Egyetlen egyszer. A többi alkalommal nem volt gond, minden megállóban ha kellett, ha nem, mentem pisilni.
Az az egyetlen egy alkalom sem olyan amire én pánikolva emlékszem vissza. Nyilván akkor nem volt kellemes és ideges voltam, de ez nem vette el a kedvemet a többi buszúttó, utána is utaztam távolsági busszal.
Azt tudpm javasolni,
1. a lábad legyen melegen tartva, ezeken a buszokon van légkondi, ezért én javaslom inkább a cipő-zoknit a szandál helyett.
2. koffeint ne fogyassz. Víz legyen nálad és inkább akkor igyál amikor tudod, hogy egy órán belül megálltok.
Ha meg kell akkor
1. ne gondolj arra, hogy a buszon nincs wc, mert az teljesen pánikba fog ejteni, amitől nehezebb visszatartani.
2. ne gondolkodj úgy, hogy majd nemsokára megérkezel és pisilhetsz, mert ennek a gondolatától nehezebb visszatartani.
3. tegyél be valami zenét, hogy ne hallj másokat, lehet pl olyan vízzel kapcsolatos párbeszéd, ami pont felerősítheti az ingereket.
4. találj ki valami olyan játékot, ami gondolkodást igényel, mert ez leköti a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!