Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan pisiljek kevesebbet?

Hogyan pisiljek kevesebbet?

Figyelt kérdés
A kérdés teljesen komoly.Vasárnap megyünk Erdélybe egy 12 órás útra és csak 3 és fél óránként lesz megálló.Én viszont óránként pisilek.Nem bírom ki a 3 és fél órát.Tapasztal utazók valami trükk,hogy kevesebbet keljen pisilnem?25/N

2017. júl. 24. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Átlag emberek 2-3 évesen megtanulják visszatartani. Talán neked is időszerű lenne elsajátítani ezt a képességet. Meg az óránkénti brunyálás nem túl normális, amikor mész a dokihoz a kanyaró elleni ismétlő oltásért talán említhetnéd neki.
2017. júl. 24. 17:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy igyál kevesebbet, de az meg nagyon nem egészséges.
2017. júl. 24. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Neked orvoshoz kellene fordulnod, mert amit leirtal, nem normalis allapot. Egy egeszseges ember naponta 6-7 szor pisil. Hosszu utazas valoban problemat fog jelenteni. Utazas elott probalj kevesebbet inni, keruld el kavet, csokoladet, csipos eteleket,mindenfajta szeszes italt. Es van felnott pelenka is. Nem elegans megoldas, de meg tud menteni legkozelebbi megallohoz.
2017. júl. 24. 23:38
 4/12 anonim válasza:
0%
Édes anyám is így kezdte, de meghallt .:( Urólógia hugyhólyag vizsgálat. A rák nem válogat és kezdetben nem fáj
2017. júl. 25. 04:03
 5/12 anonim ***** válasza:
42%

Egyszer volt egy barátnőm, az külföldön "kipisilt a vagyonomból".

El is neveztük "hugyos Rózsinak"

2017. júl. 25. 09:54
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Pelenka.
2017. júl. 25. 12:15
 7/12 anonim ***** válasza:
38%

hát elsősorban a tea a kávé és az alkohol és a cukros italok azok amiket kerülnöd kell.Én azt mondom hegymászói tapasztalatom lapján ,hogy a víz a legjobb dolog.De akkor abból se igyál túl sokat.Nem tudom mennyit iszol naponta.Egy átlag ember kb 3.35 liter vizet kell ,hogy megigyon.Azon felül már valószínű ,hogy gondok vannak.Szerintem is nézesd majd meg magad egy orvossal.Nem hiszeom , hogy onyan komoly mint amiket a fentiek leírtak.Általában aki több vizet iszik a kelleténél, az cukorbetegség tünete.

Amit még tudok ajánlani azok a ropik és kekszek evése.Az felszívja a nedvsséget...de vigyázz csalókás.Mert az ilyen étel a vizet igényli.Szóval ne igyál túl sokat.

Remélem segíthettem.

2017. júl. 25. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:
25%

"valami trükk,hogy kevesebbet keljen pisilnem?25/N"

Nyugi! Ha majd jön egy medve még f o s n i is fogsz.

2017. júl. 26. 10:01
 9/12 anonim válasza:

Mennyi gyökér van itt. Bámulatos.

Marad az, hogy nem iszol.

Egyébként tényleg sokat pisilsz. Felfáztál?

Mennyiségre is sok?

2017. júl. 26. 14:38
 10/12 anonim ***** válasza:

"Mennyi gyökér van itt. Bámulatos. "

Kedves utolsó gyökér! Hogyan tudsz egy ilyen gyökér kérdést feltenni??

Igen, felfázott...

...még 25 évvel ezelőtt, és azóta óránként pisál.

(Ha fel lenne fázva, akkor félóránként csinálná.)

2017. júl. 28. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!