Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Autópályán lehet pisilni?

Autópályán lehet pisilni?

Figyelt kérdés
Amikor autópályán utaztok és még a benzinkúttól nagyon messze vagytok,de pisilnetek kell,mit csináltok?Visszatartjátok,kiszálltok pisilni,esetleg egy üvegbe?Én az utolsó kettőt csináltam már.Ti melyiket csináljátok?

2017. júl. 2. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

Az üvegbe pisilést csinálja nagyon sok ember. Múltokor egy német autopálya takarító cég riportját hallottam, és meglepö de minden napos dolog igen nagy mennyiségben az arany üvegek, vagy is a palackba pisilés és ablakon kihajítás.

Németeknél viszont mindenhol dugo dugo és dugo, így még egy kis megértéssel is vagyok, de Mo-n tök üresek az autópályák nagyrészt.

Egyszerüen megállsz és pisilsz.

Egyébként nem rég egy barátommal mentem, ahol az 5 éves gyereknek vissza tartási gpndjai vannak, nem pelenkás, de testi problémái miatt max néhány percet bír ki. ès még egy nagy dugo közepett ö is kibirta a köv megállóig.

2017. júl. 2. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Én visszatartom mindenképp, ameddig nem érünk egy benzinkúthoz/parkolóhoz, ahol van wc.
2017. júl. 2. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Én letekerem az ablakot és menet közben kipisilek. Nem én vagyok a sofőr amúgy.
2017. júl. 2. 20:23
 4/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
70%
10-15km-enként, néha sűrűbben vannak pihenők, ahol lehet pisilni. Ez max 10 perc (és akkor 15km volt 90-nel). Minden másra Prostamol Uno.
2017. júl. 2. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Vagy azt csinálod, mint múltkor a szlovák rendszámos X5 tulaj az M7-en: megállsz a belső sávban, és elintézed a pályaelválasztó sáv bokrai között...
2017. júl. 2. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj benzinkút, sima pihenő is van elég gyakran. Ha akkora a dugó hogy órákig nem haladsz, akkor meg palackba...
2017. júl. 2. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!