Utaznatok, ha lenne 15 millio forintotok megtakaritasban es meg mellette lenne jol fizeto munkahelyetek?
Figyelt kérdés
33 eves no vagyok, de meg sosem utaztam. De ugy vagynek Gorogorszagba, Torokorszagba, Olaszorszagba.
Ha megtehetnetek, ennyi megtakaritas mellett, ti utaznatok? Nem a megtakaritasaimbol utaznek, hanem a fizetesembol.
2023. júl. 4. 19:42
11/16 A kérdező kommentje:
Mindenkepp Europaban gondolkozom. Torokorszag, Olaszorszag, Spanyolorszag, Gorogorszag. Igen ennyi megtakaritas mellett utazhatok nyugodtan. Hiszen ez megmarad 🙏🏻
2023. júl. 4. 21:56
12/16 anonim válasza:
A 15 millió megtakarítás hogy jön ide, ha nem abból akarsz utazni?
Lakásod van, vagy csak a megtakarítás?
13/16 anonim válasza:
Ha lenne most 15 millió megtakarításom, akkor azonnal elindulnék 2 évre, teljes állásként utazni, nem is kérdés.
14/16 anonim válasza:
Ha nem lenne megtakaritasom akkor is uatznek.
15/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy eddig mivel töltötted el az életed egyharmadát, de itt volna az ideje, hogy elkezdjél élni végre.
Ennek a dalnak minden szava megfontolandó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!