Utaznatok, ha lenne 15 millio forintotok megtakaritasban es meg mellette lenne jol fizeto munkahelyetek?
Figyelt kérdés
33 eves no vagyok, de meg sosem utaztam. De ugy vagynek Gorogorszagba, Torokorszagba, Olaszorszagba.
Ha megtehetnetek, ennyi megtakaritas mellett, ti utaznatok? Nem a megtakaritasaimbol utaznek, hanem a fizetesembol.
2023. júl. 4. 19:42
1/16 anonim válasza:
Még megtakarítás nélkül is utazom, a pénzt el lehet veszíteni, de az élményeket nem.
2/16 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Várnék még legalább 33 évet; meg addig, amíg 15M-ért egy doboz gyufát sem adnak.
3/16 anonim válasza:
Azért több szempontot is figyelembe vennék ennél, ha el szeretnék utazgatni...
4/16 A kérdező kommentje:
😃😃😃 utolso , ertem az ironiat 👍🙌
2023. júl. 4. 20:31
5/16 A kérdező kommentje:
Milyen szempont?
2023. júl. 4. 20:31
6/16 anonim válasza:
Hitel, gyermek, jövő, lelki állapot, pénzügyi megtervezett jövőkép, stb.
7/16 anonim válasza:
Meg az se mindegy, hogy úgy utazol, hogy s.gére versz a pénznek és napi több étterem, firstclass mind1 a lóvé vagy lastminuteba tolod és valahol reggelente sorba állsz a svédasztalnál a hotelbe és tologatod az eurot. Egy görög nyaralás és nyaralást közt is rengeteg az átmenet.
8/16 anonim válasza:
№4: örülök, hogy van humorérzéked. :).
Akkor hová utazunk
№2.
9/16 anonim válasza:
Persze, rengeteg ember utazik, akinek egy fityingje sincs. Ez bőven elég tőke egy rendes nyaraláshoz, pláne, hogy Európában szeretnél maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!