Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Én vagyok csak aki nem engedhe...

Én vagyok csak aki nem engedheti meg anyagilag a nyaralást magának idén?

Figyelt kérdés
Ennek a csodás országnak köszönhetően meg a mesterségesesen generált inflációnak hála idén is lekell mondanunk a nyaralásról. Akik hasonló cipőben járnak mit terveznek? Nekem marad a kertben a felfújhatós medence meg maximum elmegyek uszodázni a gyerekeimmel. Viszont rosszul érzem magam hogy idén se tudok egy határontúli nyaralást összehozni a családnak. Pedig mellék állásban is dolgozok amikor van rá lehetőség de jóformán minden bevétel a megélhetésre megy meg a számlákra. Pedig egyáltalán nem élünk nagy lábon.
2023. jún. 30. 19:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Biztosan nem, de mi értelme egy ilyen önsajnáltató kérdést kiírni egy utazással foglalkozó fórumban? Esetleg posztolj még a Ételek, italokban is arról, hogy téged nem érdekel a főzés.
2023. jún. 30. 22:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez igazából nem is Utazás kategória, hanem "Üzlet és pénzügyek" vagy esetleg "Magyar politika".
2023. jún. 30. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Nincs gyerekem, nem költöttem kertes házra, plusz 10 éve karriert építgetek, hogy legyen normális fizetésem. Eddig négyszer utaztam idén (összesen olyan 40 napot), megyek még legalább kétszer.
2023. júl. 1. 08:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyugi egy rakat ember van aki nem emgy, sőt olyanok is vannak akik sose mennek.
2023. júl. 1. 12:17
 15/15 anonim ***** válasza:
De miert fontos hogy hatarontuli nyaralas legyen? A felfujhatos medencebol gondolom, hogy meg kicsik a gyerekek, nekik bőven nagy elmeny egy itthoni, toparti nyaralas is, pl. Tisza-tonal.
2023. júl. 1. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!