Én vagyok csak aki nem engedheti meg anyagilag a nyaralást magának idén?
Figyelt kérdés
Ennek a csodás országnak köszönhetően meg a mesterségesesen generált inflációnak hála idén is lekell mondanunk a nyaralásról. Akik hasonló cipőben járnak mit terveznek? Nekem marad a kertben a felfújhatós medence meg maximum elmegyek uszodázni a gyerekeimmel. Viszont rosszul érzem magam hogy idén se tudok egy határontúli nyaralást összehozni a családnak. Pedig mellék állásban is dolgozok amikor van rá lehetőség de jóformán minden bevétel a megélhetésre megy meg a számlákra. Pedig egyáltalán nem élünk nagy lábon.2023. jún. 30. 19:19
11/15 anonim válasza:
Biztosan nem, de mi értelme egy ilyen önsajnáltató kérdést kiírni egy utazással foglalkozó fórumban? Esetleg posztolj még a Ételek, italokban is arról, hogy téged nem érdekel a főzés.
12/15 anonim válasza:
Ez igazából nem is Utazás kategória, hanem "Üzlet és pénzügyek" vagy esetleg "Magyar politika".
13/15 anonim válasza:
Nincs gyerekem, nem költöttem kertes házra, plusz 10 éve karriert építgetek, hogy legyen normális fizetésem. Eddig négyszer utaztam idén (összesen olyan 40 napot), megyek még legalább kétszer.
14/15 anonim válasza:
Nyugi egy rakat ember van aki nem emgy, sőt olyanok is vannak akik sose mennek.
15/15 anonim válasza:
De miert fontos hogy hatarontuli nyaralas legyen? A felfujhatos medencebol gondolom, hogy meg kicsik a gyerekek, nekik bőven nagy elmeny egy itthoni, toparti nyaralas is, pl. Tisza-tonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!