Előfordult már veletek olyan, hogy anyagilag nem engedhettétek meg magatoknak, viszont nagyon megkívántátok a mekis sajtburgert ?
Elő.
Volt idő amikor egy szelet zsíros kenyérre futotta egész napra.
Túléltem tanultam belőle ma már nincs ilyen szerencsére, de sajnos rengeteg embernek nem a sajt Burger elérhetetlen ebben az országban hanem már a kenyér is.
Volt,persze másra se tellett.
Ettem amit otthon találtam volt hogy tejfölös tészta sajt nélkül vagy zsíros kenyér.
Előfordult, mert nekem is volt olyan időszakom, hogy zsíroskenyéren és tejfölös tésztán éltem. Egyszer kaptam 2000 ft-ot és annyira megkívántam a mekis fagyit, hogy beültem rá.
Most viszont az a helyzet, hogy már a zsíroskenyér is meggondolandó. :(
Nemcsak ezt az egyfajta ételt kívánhatja meg az ember.
Legfeljebb kivárom, amíg lesz rá pénzem. Ez van. (Most már az egyházban sincs semmiféle adománypénz, "segély" ha erre gondolsz.)
Max. élelmiszercsomagot adnak a családsegítőben is, végszükség esetén. Esetleg még a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál próbálkozhatsz élelmiszer csomag kéréssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!