Én vagyok csak aki nem engedheti meg anyagilag a nyaralást magának idén?
Tele volt a nyár 15eFt alatti retúr repjegyekkel. Normális tengerparti helyeken is találhatnál 20eFt/éj alatt szállást 2 főre.
Ha jól számolom, ez 170eFt/2, azaz kb 85 eFt/fő/hét tengerparton.
Másképp mondva havi 7.000 Ft.
Ha jól értem, nem volt havi 7000 Ft-od, vagy nem volt annyi eszed, hogy ezekre ráguglizz.
Mindkettőt elhiszem.
"jóformán minden bevétel a megélhetésre megy meg a számlákra."
Keveset keresel és/vagy túl sokat költesz.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki nem "nagy lábon él", de azért mindenhová kocsival jár, többszázezres iphone-ja van korlátlan internettel és a heti 3 doboz cigire is valahogy mindig jut pénz...
"Nekem is van olyan ismerősöm, aki nem "nagy lábon él", de azért mindenhová kocsival jár, többszázezres iphone-ja van korlátlan internettel és a heti 3 doboz cigire is valahogy mindig jut pénz..."
De igen, az ismerősöd nagy lábon él, te pedig ne irkálj baromságokat.
A vírus óta frontin függő vagyok, feleltem a tartalékaim, ez a 4. Nyár amit zsinórban a szobámban töltök
Ha ez vigasztal
Az utazási rovat nagyon megváltozott.
Mostanában utazási élmények helyett nyavalygó lúzerek töltik meg a sirámaikkal ezt a rovatot, pedig még manapság is fillérekből is el lehet utazni.
De spórolás helyett elszórják a fizetésüket sörre, pálinkára, cigarettára, főzés helyett pizzát meg drága ételeket rendelnek naponta futárral és persze a régi telefonnal sem lehet menőzni, ezért minden évben meg kell venni félmilláért az újabb ájfont.
További jó siránkozást és önsajnálkozást.
Alakítsatok -siratóasszony- csoportot!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!