Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Én vagyok csak aki nem engedhe...

Én vagyok csak aki nem engedheti meg anyagilag a nyaralást magának idén?

Figyelt kérdés
Ennek a csodás országnak köszönhetően meg a mesterségesesen generált inflációnak hála idén is lekell mondanunk a nyaralásról. Akik hasonló cipőben járnak mit terveznek? Nekem marad a kertben a felfújhatós medence meg maximum elmegyek uszodázni a gyerekeimmel. Viszont rosszul érzem magam hogy idén se tudok egy határontúli nyaralást összehozni a családnak. Pedig mellék állásban is dolgozok amikor van rá lehetőség de jóformán minden bevétel a megélhetésre megy meg a számlákra. Pedig egyáltalán nem élünk nagy lábon.
2023. jún. 30. 19:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagy egyedül, sokan vannak így ezzel.
2023. jún. 30. 19:23
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
A hasonló helyzetben lévők száma folyamatosan nő. Most már gyorsuló ütemben.
2023. jún. 30. 19:24
 3/15 anonim ***** válasza:
20%

Tele volt a nyár 15eFt alatti retúr repjegyekkel. Normális tengerparti helyeken is találhatnál 20eFt/éj alatt szállást 2 főre.

Ha jól számolom, ez 170eFt/2, azaz kb 85 eFt/fő/hét tengerparton.

Másképp mondva havi 7.000 Ft.

Ha jól értem, nem volt havi 7000 Ft-od, vagy nem volt annyi eszed, hogy ezekre ráguglizz.

Mindkettőt elhiszem.

2023. jún. 30. 19:28
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagy ezzel egyedül.
2023. jún. 30. 19:51
 5/15 anonim ***** válasza:
4%
Sosem futotta még nyaralásra, pedig elmúltam 30.
2023. jún. 30. 20:50
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

"jóformán minden bevétel a megélhetésre megy meg a számlákra."

Keveset keresel és/vagy túl sokat költesz.

Nekem is van olyan ismerősöm, aki nem "nagy lábon él", de azért mindenhová kocsival jár, többszázezres iphone-ja van korlátlan internettel és a heti 3 doboz cigire is valahogy mindig jut pénz...

2023. jún. 30. 21:23
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sincs rá pénzem, köszönhetően drága kormányunknak, akik ötszörösére emelték az adómat. A kaja és minden más a duplája-triplája. Nem hogy nyaralásra nem telik, örülök, ha csak inkasszót kapok és nem töri ránk az ajtót a végrehajtó. Jaaa kérdező te meg örülj mint majom a farkának, hogy van kerted és tudsz uszodába járni.
2023. jún. 30. 21:34
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem is van olyan ismerősöm, aki nem "nagy lábon él", de azért mindenhová kocsival jár, többszázezres iphone-ja van korlátlan internettel és a heti 3 doboz cigire is valahogy mindig jut pénz..."

De igen, az ismerősöd nagy lábon él, te pedig ne irkálj baromságokat.

2023. jún. 30. 21:39
 9/15 anonim ***** válasza:
31%

A vírus óta frontin függő vagyok, feleltem a tartalékaim, ez a 4. Nyár amit zsinórban a szobámban töltök

Ha ez vigasztal

2023. jún. 30. 21:51
 10/15 anonim ***** válasza:
18%

Az utazási rovat nagyon megváltozott.

Mostanában utazási élmények helyett nyavalygó lúzerek töltik meg a sirámaikkal ezt a rovatot, pedig még manapság is fillérekből is el lehet utazni.

De spórolás helyett elszórják a fizetésüket sörre, pálinkára, cigarettára, főzés helyett pizzát meg drága ételeket rendelnek naponta futárral és persze a régi telefonnal sem lehet menőzni, ezért minden évben meg kell venni félmilláért az újabb ájfont.

További jó siránkozást és önsajnálkozást.

Alakítsatok -siratóasszony- csoportot!

:)

2023. jún. 30. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!