Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ilyen esetben hogy megy ?

Ilyen esetben hogy megy ?

Figyelt kérdés

Ha valaki online check in-ezik akkor a böröndjét nem kell a repülő cég pultjához vinni, hanem soron kívüli pultnál adom le, igaz?

2. Ha otthon nyomtatom ki, akkor A4.-esben lesz vagy hogy megy, mert látok olyat képeken, hogy téglalap alakú mint egy könyvjelző csak kicsit vastagabb és jobb a papír anyaga

2023. máj. 7. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:

"Ha valaki online check in-ezik akkor a böröndjét nem kell a repülő cég pultjához vinni, hanem soron kívüli pultnál adom le, igaz?"

Nincs soron kívüli pult, bizony oda kell beallnod a repulotarsasag pultjahoz, hogy feladd a bőröndöt.

"2. Ha otthon nyomtatom ki, akkor A4.-esben lesz vagy hogy megy, mert látok olyat képeken, hogy téglalap alakú mint egy könyvjelző csak kicsit vastagabb és jobb a papír anyaga"

Otthon olyanra nyomtatod, amilyenre akarod.

2023. máj. 8. 06:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor sok értelme nincs hogy online jelentkezzek be, ha ki kell várni a sort. :/
2023. máj. 8. 06:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Van értelme, ha nincs feladando bőröndöd
2023. máj. 8. 06:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi. 😄
2023. máj. 8. 06:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha fapadossal mész mindenképp online kell becsekkolni, mert a helyszínen súlyos pénzeket számítanak fel. Hagyományos légitársaság esetén pedig nagyon erősen ajánlott. Ennek több oka is van:

1) sokkal kényelmesebb

2) neked is biztonságosabb érzés a tudat, hogy úgy mész a reptérre, hogy a munka oroszlánrésze már online elvégzett

3) telefonon is bemutathatod a beszállókártyát, de javasolt kinyomtatni. A téglalapalakú jegy az a helyszínen becsekkolásnál kiadott beszállókártya. Lehet fancyn néz ki, de tök fölösleges.

És a végső érvem: ha mindenki, aki csak bőröndöt ad fel, beáll a sorba, de otthon már elvégezte a becsekkolást, akkor az a sor kb. 20-25 perc alatt lemegy. Ha mindenki "fölösleges" alapon ott áll sorba és végezteti az utasfelvételt, akkor meg a klasszikus 3 órás sorbanállás lesz. Mindenki döntse el, hogy mennyire éri meg az online csekkolás.

2023. máj. 8. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:

@5 Klasszikus 3 órás sorban állás? Jártam hatékonysággal nem vállalható reptereken Dakkától Kinshasán át Csungkingig, de 3 órás sorral még nem találkoztam. Bármelyik kongói vagy guineai katonai ellenőrzőpont potenciálisan tovább tart.

Az online checkin amúgy leginkább a légitársaságnak kényelmes, gyorsabban lemegy a sor. Nyilván egy európai fapadosra épeszű ember nem megy feladott poggyásszal, a nagyméretű kézi akkora, hogy én konkrétan egy azonos méretű hátizsákkal voltam 18 hónapig nonstop úton, ha nem a hűtőszekrényt szeretnéd magaddal vinni, akkor tökéletesen felesleges.

2023. máj. 9. 07:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, lehet a 3 órával túloztam, de Budapesten Turkish Airlines előtt 2019-ben álltam 2.5 órát checkin pult előtt, illetve utoljára tavaly Varsóban közel-majdnem három órát, szintén a pult előtt. Nem tudom mi volt, de idegőrlő volt.

2023. máj. 9. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!