Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Uticel ezekkel a szempontokkal?

Uticel ezekkel a szempontokkal?

Figyelt kérdés

Helloo

Jovohonapban aktualis lesz egy utazas, de tobb hely kozott vacillalok. Most olyan helyre gondoltam, ahol esoerdo van, es azert annyira nem turistas, hogy ne lehessen elvezni, boven Europan kivuli, nagy valoszinuseggel elerheto normalis internetkapcsolat onnan is (nem tervezek semmilyen 5csillagos hotelt ahol ez alap lenne esetleg), pihi es aktiv programoknak egyarant megfelel. Ahol lehet felfedezni erintetlen (mar amennyire lehetseges) termeszetet. Indoneziara gondoltam elsosorban. Ha meg el ez a topik es van itt vilagjaro annak szivesen olvasom a valaszat. Bunko kommentekre nem fogok valaszolni.☺

2023. máj. 6. 03:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
@9 Azért Indonézia jelentős részén nem olyan az infrastruktúra, hogy "internetet azt lehet venni", sok helyen örülsz, ha 2g-vel meg tudsz nyitni egy emailt fél óra alatt.
2023. máj. 6. 18:55
 12/12 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján nekem inkább Brazília, Venezuela jutott eszembe. Mélyen zsebbe kell nyúlni egy ilyen élményért, de garantáltan nem olyan mint Bali.

Amúgy az esőerdő tájat ne úgy képzeld el, mint az Indiana Jones filmekben. Szinte csak szervezett túra keretein belül lehet ilyeneket csinálni, nem lehet csak úgy a dzsungelben lófrálni "elmegyek túrázni" alapon. Az internet pedig ezekben az országokban elég gyatra, szóval valamelyik igényből biztos, hogy le kell adnod.

2023. máj. 8. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!