Uticel ezekkel a szempontokkal?
Helloo
Jovohonapban aktualis lesz egy utazas, de tobb hely kozott vacillalok. Most olyan helyre gondoltam, ahol esoerdo van, es azert annyira nem turistas, hogy ne lehessen elvezni, boven Europan kivuli, nagy valoszinuseggel elerheto normalis internetkapcsolat onnan is (nem tervezek semmilyen 5csillagos hotelt ahol ez alap lenne esetleg), pihi es aktiv programoknak egyarant megfelel. Ahol lehet felfedezni erintetlen (mar amennyire lehetseges) termeszetet. Indoneziara gondoltam elsosorban. Ha meg el ez a topik es van itt vilagjaro annak szivesen olvasom a valaszat. Bunko kommentekre nem fogok valaszolni.☺
Igen, nyilván.
1. 1 hónappal előre még nincs leszervezve egy ekkora út.
2. van rá pénzed, de a gyakorikérdéseken kérdezgetsz anonim embereket, hogy hova menjél.
3. Arra is képtelen vagy, hogy a googleben rákeress (ami kiadna neked kismillió blogot, vlogot, képet)
4. Még te is tudtad előre, hogy ez fszág, azért biggyesztetted az utolsó mondatot a végére :D
Medvesprayt csomagold be.
Kamu kérdés.
Edesek vagytok de a keresetem miatt nem kell aggodni, megtehetem hogyha akarom 1 honappal elotte kezdek tervezgetni.😅 szerveztem mar nagy utat 1 het alatt. Es tokeletes lett.😇
Imadom amugy, tudtam mire kell szamitani de volt bennem 1 cseppnyi remeny. Hat nem okoztatok csalodast.😅 utso kerdesem volt itt, mar csak a sopredek maradt tisztelet a keves kivetelnek. Kihalt a gyk.
1-es, nem azert biggyesztettem a vegere, mert tudtam, hogy hulyeseg, mert nem az.😃
Azert irtam oda mert ismerem a magyarokat sajnos tulsagosan jol. De gondolom tipik megkeseredett magyar vagy, mindenki hulye csak te nem es rohadjon meg aki nem netto 250et keres mint te gondolom.
7-es, vegulis addig jo mig nem mehet oda minden jottment.😅 csak tonkre lenne teve ugyis.
Meg az internet egy dolog, azt lehet venni. Tenyleg az elmeny szamit. Blogokat olvasgatni es tul turelmetlen vagyok, de korulnezek youtubeon hatha valamennyire atadja a hangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!