Melyik európai nagyvárosok jók utazási célpontnak ezen szempontokból?
Figyelt kérdés
Nyilván legyen sok látnivaló, de ami lényeges, hogy sűrűn van repülőjárat Budapetről, és a repülőtérről nem túlzottan körülményes megközelíteni a városközpontot.2023. ápr. 17. 17:08
1/8 anonim válasza:
London, Párizs, Róma, Milánó, Brüsszel. És egy sor további város .
4/8 aHermann válasza:
Szia!
A leírtakon túlmenően:
Velence, Barcelona, Madrid, Berlin, Koppenhága, Athén, Isztambul, Prága (bár én ide inkább vonatoznék)
5/8 anonim válasza:
Milánóba megy vagy napi 8 járat, viszont mindkét reptér agglomerációs városban van (Malpensa és Bergamo), és nem, nem megy olcsómetró (ami Milánóban nem is olcsó).
Berlinben viszont megy vonat a reptér és a belváros (Alexanderplatz) között. Régen mikor még volt az Schönfeld, akkor metró ment ki az Alexanderplatzról a reptérre. Ez egy korrekt megoldás.
6/8 anonim válasza:
En Berlinbe mennek, te meg te tudod, mit szeretnel.
7/8 anonim válasza:
Én csak 25 országba jártam, de mindegyikbe könnyű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!