Miért vonzóbb egy hotel, mint egy apartman? Mivel több?
A hotelben igénybe tudsz venni sokféle szolgáltatást. Pl én ott szoktam reggelizni és vacsorázni, ami nagyon kényelmes.
A wellness hotelekben pedig van jakuzzi, medence, masszázs, tepidárium - mostanában nagyon népszerűek a wellness hotelek.
Viszont ha például gyerekekkel megy az ember, akkor nem biztos, hogy a legjobb választás a hotel. Egy több szobás apartmanban sokkal nagyobb a hely, amikor 2 gyerekkel hotelben üdültünk és ők pótágyon voltak, akkor eldöntöttük, hogy egy ideig inkább apartmanba megyünk és pizzát rendelünk az apartmanba. Jobban el is fértünk, szóval gyerekekkel kényelmesebb volt.
Az apartman családoknak, baráti társaságnak megfelelőbb.
Tágasabb, közös helyiségek is vannak, és konyha.
Lazábban lehet egymás között is viselkedni.
A jobb helyeken ugyanazokat a szolgáltatásokat megkapod, mint szállodában.
Utóbbi szobái többnyire csak hálószobák, kis előtérrel, fürdőszobával. Sokszor csak korlátozottan alkalmas az éjszakai pihenésen kívül másra. Esetleg kávét tudsz főzni, teát készíteni. De étkezőasztal rendszerint nincs.
Én magam a panziókat részesítem előnyben. Ezek a kettő között vannak. A szobák felszereltsége hasonló a szállodákéhoz, de kisebb, családiasabb.
Nos, nemsokára utazom, kedves 3. Rászűrtem a helyre előbb hotelt, majd apartmant. Kipróbáltam 1 felnőtt/1 éjszaka, 4 felnőtt/1 éjszaka választással is.
Az apartmanok többsége többre jött ki, mint a szállodák ára.
Étkezési lehetőség
Esetleg wellness részleg, játszóház
Állandó recepció, nem az hogy vadászni kell valakit egy kérdéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!