Balaton füreden 3 teljes hét nyaralás 5 főnek mennyibe kerül? Jó szállást ismertek olcsón? Lehetőleg apartman nem gyerekel megyünk én apám és a húga meg a két nővérem.
Ha tágítanád a kört, és Balatonfüredtől kicsit odébb is szóba jöhet, Akaliban találsz viszonylag megfizethető apartmanokat.
pl ez öt főre:
[link] /Hovirag-Vendeghaz
vagy: [link] /Myrna-haza-II
De ez az 5-7e/éj/fő tényleg kedvezőnek mondható. vegyük a közepét, 6e x 5 fő az napi 30e, ezt megszorzod 21 nappal, az 600K.
Füreden szerintem kb. a duplájával számolhattok...
A Balatonnál lehet: a vízben szörfözni, vitorlázni, kajakozni, kenuzni, hajózni, csónakázni, kacsákat etetni, hattyúkat etetni, horgászni, pihenni, napozni, úszni, labdázni, csúszdázni, fagyizni, lángost enni, kutyát sétáltatni, tollasozni, tekézni (Télen korcsolyázni).
Balatonfüreden ezenkívül lehet még: nagyon jó éttermekben enni, vizisíelni, kisvonatozni, végigmenni a Tagore sétányon, biciklizni, mert van biciklút, megnézni a Jókai Mór emlékházat, kalandparkba menni, élményfürdőbe menni, lehet tetováltatni, elmenni egy masszázsra stb.
Egy hónapot is el lehet tölteni könnyedén.
A hétvégén egy tengerparti hotelből néztem végig egy Rtl-es tudósítást, majdnem lekarmoltam magam.
Abból kiderült, hogy a balatoni szálláshelyek dugig vannak, ráadásul be is mutattak egyet.
A tudósító szerint 28.000 forint volt.
Mindezt egy olyan tengerparti hotelben néztük végig, amely 12.000 Ft volt, alattunk a tenger hullámzott, és svédasztalos reggelit ettőnk. Ja, a repülőjegy fejenként 2000 Ft/irány volt.
A te dolgod, hogy csak annyira vitted, a balatonnál nyaralsz aranyáron.
Pedig összeszedhetnéd magad.
8-as, te azt gondolod, hogy a Balatonnál nyaralás kizáró ok, aki a Balatonnál eltölt 3 hetet, az nem utazhat a tengerpartra? Én mindegyiket másért szeretem. A tenger csodálatos, tiszta, fantasztikus, ugyanakkor sós. Élvezem a hatalmas hullámokat, itthon pedig a Balatont élvezem, és az édesvíz előnyeit.
Hála Istennek itt élek és sok olyan embert ismerek, akik egyiket sem vetik meg. Nem kell utálni egyiket sem, és nem kell lenézni a honfitársadat, ha nincs kedve /vagy oltása/ külföldre utazni. Mellesleg nem egy tengerrel kell összehasonlítani egy tavat. Ilyen alapon összehasonlíthatnád akár egy folyóval is a tengert. Abszurd butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!