Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Balaton füreden 3 teljes hét...

Balaton füreden 3 teljes hét nyaralás 5 főnek mennyibe kerül? Jó szállást ismertek olcsón? Lehetőleg apartman nem gyerekel megyünk én apám és a húga meg a két nővérem.

Figyelt kérdés

#Balaton füred
2022. ápr. 20. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Jó és olcsó = oximoron
2022. ápr. 20. 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Csak a szállás bőven 1 milla felett lesz szezonban.
2022. ápr. 20. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
2-es vagyok. Csak összehasonlításképpen: ugyanezekkel a paraméterekkel Montenegróban 300-400 ezer körül, Horvátországban 5-600 ezer között találnál szállást ennyi időre a tengerparton.
2022. ápr. 20. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha tágítanád a kört, és Balatonfüredtől kicsit odébb is szóba jöhet, Akaliban találsz viszonylag megfizethető apartmanokat.

[link]

pl ez öt főre:

[link] /Hovirag-Vendeghaz

vagy: [link] /Myrna-haza-II

De ez az 5-7e/éj/fő tényleg kedvezőnek mondható. vegyük a közepét, 6e x 5 fő az napi 30e, ezt megszorzod 21 nappal, az 600K.

Füreden szerintem kb. a duplájával számolhattok...

2022. ápr. 20. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Mi a jó eget lehet 3 hétig csinálni a Balatonnál? Semmi bajom vele, de ennyi idő alatt hasonló pénzből bejárhatnátok Andalúziát vagy mittomén a fél Kaukázust.
2022. ápr. 20. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

A Balatonnál lehet: a vízben szörfözni, vitorlázni, kajakozni, kenuzni, hajózni, csónakázni, kacsákat etetni, hattyúkat etetni, horgászni, pihenni, napozni, úszni, labdázni, csúszdázni, fagyizni, lángost enni, kutyát sétáltatni, tollasozni, tekézni (Télen korcsolyázni).

Balatonfüreden ezenkívül lehet még: nagyon jó éttermekben enni, vizisíelni, kisvonatozni, végigmenni a Tagore sétányon, biciklizni, mert van biciklút, megnézni a Jókai Mór emlékházat, kalandparkba menni, élményfürdőbe menni, lehet tetováltatni, elmenni egy masszázsra stb.

Egy hónapot is el lehet tölteni könnyedén.

2022. ápr. 20. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt nézelődhetsz:

[link]

2022. ápr. 20. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

A hétvégén egy tengerparti hotelből néztem végig egy Rtl-es tudósítást, majdnem lekarmoltam magam.

Abból kiderült, hogy a balatoni szálláshelyek dugig vannak, ráadásul be is mutattak egyet.

A tudósító szerint 28.000 forint volt.

Mindezt egy olyan tengerparti hotelben néztük végig, amely 12.000 Ft volt, alattunk a tenger hullámzott, és svédasztalos reggelit ettőnk. Ja, a repülőjegy fejenként 2000 Ft/irány volt.

A te dolgod, hogy csak annyira vitted, a balatonnál nyaralsz aranyáron.

Pedig összeszedhetnéd magad.

2022. ápr. 20. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

8-as, te azt gondolod, hogy a Balatonnál nyaralás kizáró ok, aki a Balatonnál eltölt 3 hetet, az nem utazhat a tengerpartra? Én mindegyiket másért szeretem. A tenger csodálatos, tiszta, fantasztikus, ugyanakkor sós. Élvezem a hatalmas hullámokat, itthon pedig a Balatont élvezem, és az édesvíz előnyeit.

Hála Istennek itt élek és sok olyan embert ismerek, akik egyiket sem vetik meg. Nem kell utálni egyiket sem, és nem kell lenézni a honfitársadat, ha nincs kedve /vagy oltása/ külföldre utazni. Mellesleg nem egy tengerrel kell összehasonlítani egy tavat. Ilyen alapon összehasonlíthatnád akár egy folyóval is a tengert. Abszurd butaság.

2022. ápr. 20. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!