Maldív szigeteken csak 2 személyes vagy jóval nagyobb "apartmanokat" találtam, milyen költséghatékony megoldás lenne 3 főre?
Szüleim mindig elakartak jutni oda így szeretném elvinni őket jövőre , viszont így 3-an mennénk, a szokványos elrendezés nyilván a franciaágy és kérhető pótágy , de itt nem ilyen megoldást szeretnék, párom jelenleg nincs így én nem vinnék senkit, kvázi hárman mennénk.
Van valakinek szállásjavaslata erre? Olyan megoldás lenne jó ahol van mondjuk 2 szoba , de 1 szállás, viszont a Maldív szigetek nem a szokványos horvátország,görögország, stb. szóval nem nagyon találni ilyet. Tudom, hogy a legegyszerűbb 2 külön hotelszoba vagy 2 külön bármilyen szállás, viszont 1, nem költséghatékony 2, ha már együtt töltünk családi nyaralást nem külön szálláson szeretném tölteni
Köszönöm ha valakinek van konkrét tippje!
igen, ahogy az előző írja, apartmant keress. Sok szállodában is van ilyen "lakosztály".
A pótágy a legtöbb helyen inkább gyereknek való... Nem kényelmes, összecsukható ágy sokszor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!