Apartman vagy hotel, melyiket preferálod, és miért?
Én már a hotelt igénylem. Hostel akkor sem jött be amikor fiatal voltam. Apartman sem vonz, mert úgysem főznék ott, és nagy valószínűséggel csak aludni járnák oda. Hotelben meg minden megvan ami kell. Ma már, hogy megengedhetem magamnak, és utazásnál a luxust élvezem így a hotel az első.
33/N
Apartman, én megőrülnék ha utazás közben reggel, délben és este is étteremben kellene ennem, egy teljes héten keresztül.
Még a félpanziót esetleg elviselem (és akkor értelemszerűen nem kell a konyha), főleg ha büférendszerű és gyorsan lehet végezni, de a rendelgetős étteremért nem vagyok oda.
7: látom felfogtad a lényeget :).
Szoktunk enni önkiszolgálóban is és gyorskaját is. Ez nyilván nem ugyanaz mint a beülős étterem, de engem ez ugyanúgy fáraszt. Illetve nagyobb eséllyel ér csalódás, mintha élelmiszert vásárolok. A bolti kaják kiszámíthatóbbak mint az éttermi fogások, látom mit veszek, ha mégis melléfogok kisebb az anyagi veszteség. Étteremben megeshet hogy rendelek egy 15EUR-os kaját, ami annyira nem ízlik, hogy nem tudom megenni, tehát kidobtam a pénzt az ablakon és még éhes is maradtam. Ha a kétféle 4EUR-os felvágottból az egyik nem ízlik, a másikkal még mindig jóllakok.
Meg azért összességében ez olcsóbb is.
A hideg kaja hotelben macerás. Tizen-huszonévesen még elkenegeti az ember a vajaszsömlét egy szalvétán tányér nélkül, de felnőttként már inkább ezt kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!