Apartman vagy hotel, melyiket preferálod, és miért?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 16:29
11/14 anonim válasza:
Ha szallodaban szallok meg, akkor sem annak az ettermeben eszunk, hanem bujjuk a Tripadvisort, es tobb helyet kiprobalunk. De ugyanez berelt haznal is elofordul. Utazasnal a helyi etelekre utazunk, es olyan ettermekre, ahova nem a turistak jarnak, hanem az ott elok.
12/14 A kérdező kommentje:
Én azért preferálom jobban a hoteleket, mert utálok éttermekbe járni, a kajára várni, jattolni, és hasonló hülyeségek. Reggel úgyis felkelek korán, megreggelizek bőségesen a hotelban, majd ebédre eszek én is vmi street foodot, majd eset vissza a hotelba kajálni és indulás megint valamerre.
2021. aug. 22. 07:06
13/14 anonim válasza:
Hotel, mert kényelmesebbnek és biztonságosabban érzem.
Főzni nem szeretek, főleg nem a szabadságom alatt ezért konyhára nincs szükségem, így az apartman felesleges nekem.
A hotelben számomra minden adott a pihenéshez, ha pedig kérdezni szeretnék valami helyi dologról, akkor a recepción megtehetem.
14/14 anonim válasza:
A hotelnek szeretem a hangulatát, mivel alapból nem járunk étterembe, így jó érzés kicsit elszakadni a megszokottól, a hotelekben van igazán olyan érzésem, hogy most kikapcsolódás van, mehet a wellness. A panziót is szeretem, de a szállás választás nagyon attól függ, hogy hova megyünk. A panzió kicsit magányosabb, önállósítja az embert, olyan, mintha ideiglenesen egy másik házba költözne, valamelyest ismerni kell a környéket, hogy pl. hol lehet bevásárolni. A hotelben pedig megy az élet, gyakorlatilag nem kell semmit sem csinálni. Szóval ha a relax a cél, akkor hotelbe megyünk, ha inkább túrázunk, vagy jobban be szeretnénk tekinteni az ottani életbe, akkor panzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!