Balin lehet kapni általunk megszokott ételeket is az éttermekben vagy csak helyi konyha van?
Pl lehet kapni sima sült csirkét, halfilét, vagy ilyen egyszerű ételeket? Hamburger, pizza, ilyesmi?:D
Nekem ezek a tengeri herkentyűs, szószos, sült rizsek nem igazán szimpik. Itthon már próbáltam párszor az ázsiai ételeket, de eddig csak a szecsuáni csirke jött be.
A magyar ázsiai büfé össze sem hasonlítható a valódi keleti konyhával. A másik, hogy a Szecsuan Kínában van, Bali meg Indonéziában, a két konyha pont olyan eltérő mint a francia és az olasz. Most nem meggyőzni akarlak, csak bátorítani, hogy pl. azok a szószos rizsek amiket említesz köszönőviszonyban sincsenek azzal amit itthon keményítős-cukros vízzel kevernek a büfében. Én mindenképp ajánlom, hogy próbáld ki!
Én pl. allergiás vagyok a tenger gyümölcseire és mindig megértettük egymást úgy hogy nem lett semmi bajom és nem csak rák van az étlapon.
Ha nagyon nem, pizza és hamburger is van. ;)
Tudom, hogy eltérő a kettő, kóstoltam indonéz ételeket is, csak úgy egy pakkra vontam össze az ázsiai kosztot és nem lett a szívem csücske, csak a szecsuáni csirke.
De egyébként nekem magával a herkenytűkkel van bajom. Azokat bármiképp csinálják, képtelen vagyok megenni. A többit még esetleg megkóstolom.
Köszi a választ!
Lehet. Van mindenféle nemzetközi gyorskaja cég (McD, AW, Wendy', KFC...) . De mindenben több a tartósitószer az éghajlat miatt. És a cukor is előfordul, érezhet ő helyi izléshez passzolóan még a nemzetközieknél is (pl Domino's Pizza).
Rengeteg olasz étterem is van, de ott is érdemesebb, olyan választani, ahol tényleg olasz szakács vagy a tulaj legalább. Grill, BBQ is rengeteg van. Helyi sült malac (babi guling) az alap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!