Pénz nélkül melyik országokba tudnék letelepedni?
Kedves kérdező, tévedsz #11-ben. Az álom azt jelenti, nem valóság, még más szavakkal, pontosan annyi jut neked, amennyit kivívsz magadnak. És itt nem pénzre gondolok.
Sokkal inkább arról van szó, hogy te képzeled olyannak a világot, amilyen nem. Az ember akkor tud boldogulni, ha ismeri a környezetét, reagálni tud hatásokra és van stabil bázisa. Igen, bármi összejöhet, ilyen feltételek mellett ezerből egynek. Vagy inkább százezerből. Nekem annyi azért "összejött", hogy bebarangolja a világot. Abban a középamerikai térségben úgy veszhetsz el, hogy többé senki sem tud rólad. Én elhiszem, hogy az az álmod. Nekem Peru volt, végigbarangoltam, élveztem, de nagyon észnél kellett elnnem, pedig szinte "mindennek" megpróbáltam utánajárni. És Peru például Panamához képest egy szuperbiztonságos hely.
De természetesen tégy belátásod szerint, a te életed, a te dolgod. De jóindulaú figyelmeztetéseket nem figyelembe venni az nem dőreség, az már az ostobaság maga.
Kedves kérdező,
Nagyon tévedsz. Több nyelven beszélek, kettőből felső szinten. Valamint 18 évet éltem külföldön különböző országokban.
Ezért írtam, hogy a feltételeid alapján -pénz nélkül, nyelvtudás nélkül, megfelelő szakképzettség nélkül, netántán ismeretség nélkül- csak álomországban tudnál letelepedni.
14-es ezt részletesebben kifejtette.
#16 nem fogadtad el. Elolvastad.
Az embernek sok mindenből lehet elege. Kérdés, hog tudja-e jobbá tenni a helyzetet, netán sokkal rosszabbá. De ez már nem az én asztalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!