Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Top 8 ország amiben jártál?

Top 8 ország amiben jártál?

Figyelt kérdés

Tiktokon láttam egy videót ahol egy pali az általa láttot 8 legszebb országot szedte össze.

Nálatok hogyan lenne ez a lista?

A palinál:

Amerika

Új-Zéland

Guatemal

Mexikó

Izland

Finnország

Írország

Svájc

2023. febr. 11. 18:36
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Az kerdezd meg, hogy szerelmes vagy-e, hogy nem tudsz lekopni.
2023. febr. 12. 12:21
 32/40 anonim ***** válasza:
Akkor mutasd mennyire utálsz és ne reagálj többet!
2023. febr. 12. 12:26
 33/40 anonim ***** válasza:
Önkontroll, öcsi, és nem kontroll a szó, amit magadnak keresel. Ha nem akarsz írni, ne írj. Ne mástól várd el, ha ezt nem tudod megállni, menj orvoshoz.
2023. febr. 12. 12:35
 34/40 anonim ***** válasza:
3%
Erdely Romania es oruljenek neki hogy Romania resze nem a retkes Magarorszaghoz tartozik, sokkal szarabb lenne az eletuk. Romania is mar lassan fenyevekre van elottunk.
2023. febr. 12. 12:43
 35/40 anonim ***** válasza:
Egy ertelmes hozzaszolas. Milyen klassz gyulolkodes kerekedett ki. A gazda minden ujjat megnyalhatja milyen jol mukodik a rendszer.
2023. febr. 12. 12:46
 36/40 anonim ***** válasza:
A gyűlölködők nem tudják elviselni, ha valaki megértő pl. az Erdélyt szerető emberekkel a jelenkor szomorú tényeitől függetlenül.
2023. febr. 12. 12:54
 37/40 anonim ***** válasza:
68%

Top 3:

Maldív-szigetek

Thaifold

Dominikai Koztársaság

2023. febr. 12. 15:46
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

1. Lengyelország

2. Olaszország

3. Vatikán

4. Anglia

5. Németország (Bajorország)

6. Horvátország

7. Felvidék - Szlovákia

8. Franciaország

9. Erdély - Románia (voltunk a román oldalon is)

10. Ausztria

2023. febr. 13. 08:51
 39/40 anonim ***** válasza:
50%

1. Japán

2. Dél Korea

3. USA

4. Thaiföld

5. Olaszország

6. Svájc

7. Brazília

8. Kanada

Azért ez nem olyan egyszerű. Ott van Kanada, ahol Montrealt, Quebecet imádom, de Toronto távolról sem nyűgözött le

2023. febr. 14. 09:29
 40/40 anonim válasza:

1. USA

2. Lengyelország

3. UK

4. Olaszország

5. Hollandia

(Még jártam pár országban, de azok nem nagyon ragadtak meg, nincs sok emlékem róluk. Volt ahol csak átrohanóban voltunk, így 1 napot nehéz összevetni napokkal-hetekkel. Ahol hosszabb ideig voltunk azok közül, amit még kiemelnék, az Franciaország, amit nehéz belőnöm, mert elég vegyes érzésekkel jöttem el. Chenonceau-t imádtam, az egyik kedvenc helyem, ahol valaha jártam, de közben sok negatív dolgot láttam, tapasztaltam. Illetve Erdély ami nekem kimondottan nem tetszett, nem ragadott meg. Túlzottan hasonlított Magyarországra, volt ahol rosszabb is volt a helyzet. Én nálunk jobb helyeken szeretek nyaralni (nyaralás céljából szoktam utazni). Persze a többi helyet se gondolom csili-vili, tökéletességnek, mindegyikben jártam rosszabb környékeken, inkább az arányokat nézem, hogy Romániában általában negatív, semleges élményeket szereztem, míg máshol folyamatosan pozitív. Szóval bármilyen hosszú a listám, egyelőre Erdély/Románia van a legvégén.)

2023. máj. 5. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!