Top 8 ország amiben jártál?
Tiktokon láttam egy videót ahol egy pali az általa láttot 8 legszebb országot szedte össze.
Nálatok hogyan lenne ez a lista?
A palinál:
Amerika
Új-Zéland
Guatemal
Mexikó
Izland
Finnország
Írország
Svájc
Top 3:
Maldív-szigetek
Thaifold
Dominikai Koztársaság
1. Lengyelország
2. Olaszország
3. Vatikán
4. Anglia
5. Németország (Bajorország)
6. Horvátország
7. Felvidék - Szlovákia
8. Franciaország
9. Erdély - Románia (voltunk a román oldalon is)
10. Ausztria
1. Japán
2. Dél Korea
3. USA
4. Thaiföld
5. Olaszország
6. Svájc
7. Brazília
8. Kanada
Azért ez nem olyan egyszerű. Ott van Kanada, ahol Montrealt, Quebecet imádom, de Toronto távolról sem nyűgözött le
1. USA
2. Lengyelország
3. UK
4. Olaszország
5. Hollandia
(Még jártam pár országban, de azok nem nagyon ragadtak meg, nincs sok emlékem róluk. Volt ahol csak átrohanóban voltunk, így 1 napot nehéz összevetni napokkal-hetekkel. Ahol hosszabb ideig voltunk azok közül, amit még kiemelnék, az Franciaország, amit nehéz belőnöm, mert elég vegyes érzésekkel jöttem el. Chenonceau-t imádtam, az egyik kedvenc helyem, ahol valaha jártam, de közben sok negatív dolgot láttam, tapasztaltam. Illetve Erdély ami nekem kimondottan nem tetszett, nem ragadott meg. Túlzottan hasonlított Magyarországra, volt ahol rosszabb is volt a helyzet. Én nálunk jobb helyeken szeretek nyaralni (nyaralás céljából szoktam utazni). Persze a többi helyet se gondolom csili-vili, tökéletességnek, mindegyikben jártam rosszabb környékeken, inkább az arányokat nézem, hogy Romániában általában negatív, semleges élményeket szereztem, míg máshol folyamatosan pozitív. Szóval bármilyen hosszú a listám, egyelőre Erdély/Románia van a legvégén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!