Most komoly,hogy mindenki ilyen sok országban járt??
2023. febr. 12. 11:46
22/40 anonim válasza:
21
2023-at írunk. nem mindenki a krumpli földben éli le az életét.
2023. febr. 12. 11:48
23/40 anonim válasza:
Miért? Te nem jártál?
Én pl nem voltam Európán kívül csak Ankarában, de Európában szinte minden országban megfordultam. Bőven változatos tájak és országok vannak, lehet válogatni.
2023. febr. 12. 11:49
24/40 anonim válasza:
19: ez megértés kérdése, mert a saját megértésemről írtam én, te meg arról írsz magaddal kapcsolatban, amiről akarsz. Értve vagyunk most már végre?
2023. febr. 12. 11:49
25/40 anonim válasza:
Nem járt mindenki sok országban, de a filléres repülőjegyek és a magas belföldi árak idejét éljük. Egy egy hetes balatoni nyaralás árából már számos helyre el lehet jutni.
2023. febr. 12. 11:51
26/40 anonim válasza:
21: sőt még több országban. Ami nem tetszett ennyire, mint a 8 top.
De nem mindenki járt ilyen sokban vagy többen, csak pl. az pár válaszoló, aki 8-as listát írt.
Egyesek csak a térképen utaztak ennyibe:)
4.
2023. febr. 12. 11:52
27/40 anonim válasza:
24-es. Miért agresszívkedsz? Mindenki azt ír, amit akar. Mit foglalkozol minden hülyeséggel. Igaza van, hogy erdély és székelyföld nem ország. Te meg mégis leírod ezt. Nyugodtan tedd azt és ne tartsd provokációnak. Senki nem akar megölni vagy valami. Oda jársz ahova akarsz, azt csinálsz amit akarsz.
2023. febr. 12. 11:53
28/40 anonim válasza:
27: ezek amiket irsz, csak rolad mondanak el sokmindent elég szomorú.
A tények nem az a kategória, hogy kinek van igaza. Ezzel sem vagy tisztában. Erdély jelenleg nem ország. Székelyföld nem ország ezek tények.
Abban viszont nekem van igazam, hogy megértő vagyok azzal aki a listájára tette, mert ez az én szuverén kommunikált reakcióm. Ezzel akarsz vitatkozni? Vagy olyan érdekeseket látni belém, ami belőled jön? Menj orvoshoz akkor.
2023. febr. 12. 11:59
29/40 anonim válasza:
Azt csak sajnálni tudomaki romsziba jutott csakelés az neki top8-as volt.
2023. febr. 12. 12:07
30/40 anonim válasza:
Az agresszív kismalac. Tényleg elmegyek orvoshoz és megkérdezem, hogy mi bajod lehet. Mert ezt a betegséget nem ismerem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!