Top 8 ország amiben jártál?
Figyelt kérdés
Tiktokon láttam egy videót ahol egy pali az általa láttot 8 legszebb országot szedte össze.
Nálatok hogyan lenne ez a lista?
A palinál:
Amerika
Új-Zéland
Guatemal
Mexikó
Izland
Finnország
Írország
Svájc
2023. febr. 11. 18:36
11/40 anonim válasza:
1. Olaszország 2. Szlovénia 3. Izland 4. Spanyolország 5.Csehország 6. Portugália 7. Hollandia 8. Görögország
12/40 anonim válasza:
10-re: persze, de egészen más világ. (Ennyi erővel Skócia sem önálló ország, mégis érti az ember, hogy a válaszoló nem UK-t ír. Nem azért, mintha az egész UK nem férne be a TOP X-be, hanem egyszerűen azért, mert más karakter.) Szomorú, hogy egyeseknek ezt magyarázni kell...
13/40 anonim válasza:
1. Vietnám
2. Mianmar
3. India
4. Bosznia-Hercegovina
5. Kazahsztán
6. Indonézia
7. Ukrajna
8. Mexikó
14/40 anonim válasza:
1. Bhutan
2. Nepál
3. India
4. Olaszország
5. Spanyolország
6. USA
7. Új Zéland
8. Izland
15/40 anonim válasza:
Megértem, hogy van aki nem szívesen ír Romániát az erdélyi részekre, még ha valaki itt beleköt is ebbe.
4.
17/40 anonim válasza:
16: Én a megértésről írtam, nem földrajzról.
4.
15.
18/40 anonim válasza:
USA (ezen belül Hawaii)
Dubai
Japàn
Szingapur
Spanyolorszàg (ezen belül Lanzarote)
Svàjc
Ausztria
19/40 anonim válasza:
17
Ez nem megértés kérdése. A kérdező országot kérdezett nem országrészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!