Milyen utakat tervezel idén?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 19:19
1/16 anonim válasza:
Én már biztosan megyek meglátogatni az egyik barátomat Angliába. Azon kívül ami még tervben van egy amerikai út, de az csak akkor ha megkapom amerikába a munkát amire esélyes vagyok😅
2/16 anonim válasza:
Marrakech, Szlovénia és Jordánia
4/16 anonim válasza:
Ha nem üt be a kovájd megint akkor Ausztráliában lesz egy kis családlátogatás plusz utazgatás (10 hét).
5/16 anonim válasza:
Semmit. Az utazásra fordítható pénzt elvitte az infláció.
7/16 anonim válasza:
Ciprus, már le van foglalva
Montenegro,nincs foglalva, de lassan le fogom
Esetleg télen valami havas vidék, Zakopane vagy Norvégia, ilyenen agyalok még
8/16 anonim válasza:
Eddig "sokat" utaztam, évi 1 autós, és 1 repülős út volt az átlag, mellé apró hosszúhétvégés ez-az. Legmesszebb ahol jártam, a Maldív - szigetek volt, az volt életem útja, majd még visszamegyek. De idén... Sehova. Spórolok. 2024-re viszont már szövögetem a terveimet, méghozzá nem kis terveket! Nekem 2024 lesz az utazós évem. :D
10/16 anonim válasza:
Japán, de még változhat, gondolkodtam horvátországban is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!