Utazásra, élményekre elköltött pénz nem számít pazarlásnak?
Figyelt kérdés
Nyilván mindenkinek a saját pénztárcájához mérten.2022. nov. 29. 20:47
2/15 anonim válasza:
Ennél jobbra nem is költhetné az ember.
4/15 anonim válasza:
Hat szerintem elobb alap egy normalis elet. Ne legyen rozsdas peneszes a furdoszobad, ezereves az agynemud, toredezett a hajad, befizetetlen szamlad..stb. ami marad akkor targyak helyett elmeny.
5/15 anonim válasza:
Nem. Az utazás (meg eleve az élmény) az egyetlen olyan dolog, ami pénzbe kerül, mégis gazdagabbá válsz tőle.
6/15 anonim válasza:
Szerinted mi a célja az életnek?
7/15 anonim válasza:
Hát azért van egy értelmes sorrendiség is az életben. Amint megteremtetted, vagy megteremtették neked az alapvető létbiztonságot, van mit enned, van hol laknod, felelősséget tudsz vállalni a tetteidért, az utazásra költött pénz egyáltalán nem biztos, hogy pazarlás. Ezek után van akinek az, van akinek nem. Ahhoz meg hozzá kell szokni, hogy az emberek nem mind olyanok mint te, ezt felnőtt módon el kell fogadni. Tehát nincs olyan, hogy pazarlás, mert, hogy szerinted valami pazarlás az a te véleményed, ami viszont nem általános érvényű.
8/15 anonim válasza:
Új tévét venni a vb-re pazarlás, megnézni a Taj Mahalt meg nem. Legalábbis szerintem. Elképesztő összegeket költenek emberek néhány évente cserélgetett tárgyakra meg arra, hogy nagyobb tető alá tudják őket behordani.
9/15 anonim válasza:
Szerintem sem. Nem akarok vénasszony bölcsességeket ontani,de egyszer csak úgy 40 éves korom körül úgy éreztem, hogy többet ér egy jó kirándulás vagy egy élmény, mint egy trendi lakberendezési cucc. Olyan "nekem már a b oldal forog" feeling ez. Amikor számot vetsz az életeddel és rájössz, hogy néha fölösleges kacatok miatt kimaradtál egy programból, élményből, amit utólag bánsz. Aztán 40 fölött elkezded bepótolni, amit addig kihagytál.
10/15 anonim válasza:
"Ne legyen rozsdas peneszes a furdoszobad, ezereves az agynemud, toredezett a hajad, befizetetlen szamlad..stb."
Miért, mi a gond az ezeréves ágyneművel, vagy pláne mi a fsz köze van a töredezett hajnak a pénzhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!