Ilyen hajcsatot fel lehet vinni kézipoggyásban? Nem számít szúrós tárgynak?
2022. júl. 18. 08:01
2/7 anonim válasza:
Nagyon veszélyes! Berakod a sztyuvi hajába, és oda téríted el a gépet, ahova akarod. Ez fémből sem lenne szúró-vágó eszköz.
3/7 anonim válasza:
Ez fémből sem lenne veszélyes. Még 6 cm alatti pengéjű kést is felvihetsz, azzal hasonlítsd össze ez mennyire veszélyes.
4/7 TappancsMancs válasza:
Szerintem is nagyon nagyon veszélyes. Penge éles és tű hegyes. Ez valami fegyver egyébként? :)
5/7 _Cherrybomb_ válasza:
Simán felviheted, jó utat én is ma repülök c:
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utólag tényleg hülyeség, hogy megkérdeztem, de azért egy próbát megért :)
2022. júl. 21. 16:15
7/7 TappancsMancs válasza:
Nem baj. Inkább kérdezni kell, meg néha viccelődni is kell. :) Komolyra fordítva a szót, ezt a fegyvert hogyan kell használni? :) Vagy majd a stewardess megmutatja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!