Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Amikor kértek ajánlatot...

Amikor kértek ajánlatot utazási irodáktól, jelzitek, hogy máshonnan is vártok visszajelzést?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy úgy jobb ajánlatot kap az ember? Azoktól várok választ, akik érintettek és irodával utaznak, bár ha valaki itt akar kiventillálni, hogy "minek utazol irodával" hajrá, ha attól szebb lesz a napja, figyelmenkívül hagyom.
2022. nov. 20. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Én felmegyek a légitársaságok honlapjára és a booking.com-ra (szerencsére már genius 3 profilom van) és így lefoglalom a legjobb ajánlatokat, és nem kell ilyen kamu dumákkal zsarolnom az utazási irodákat.
2022. nov. 20. 12:08
 2/8 anonim válasza:
49%

Én nem mondanám hogy vàrok máshonnan is

Max ha nem őket választanám szólnék

Gondolom felveszik az adataitokat

De amígy nem foglalod le addig nem vagy köteles szólni sem

2022. nov. 20. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Nem arról van szó, hogy köteles-e. Ő ezzel akarja kibulizni hogy olcsóbb legyen az út. Addig már nem jut el, hogy lefoglaljon magától egy hotelszobát.
2022. nov. 20. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Jelezni értelmetlen dolog, maximum negatívan értékelik.

A szállás ára meg fix, nem alku tárgya

2022. nov. 20. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:
18%

Én gyakran veszem igénybe az utazási irodákat, mert megtehetem.

Időt szánok rá és végig nézek minél több ajánlatot. "Versenyeztetni" nem lehet az irodákat egyetlen utazással. Nem is tudom, hogy ezt hogyan képzelted?

A lényeg, ha én nem tudom lényegesen olcsóbban megoldani, akkor rájuk bízom.

Persze nálam nem az a cél, hogy csináljak pár szelfit a fészre és mindenkinek majd azzal kérkedjek, hogy milyen ócsón megoldottam a nyaralásomat, miközben egy ócska koedukált hostelben lakott egy szobában 10 másik büdös lábú, részeg, hányó horkolóval.

A lényeg, hogy több ajánlatot hasonlítsál össze.

2022. nov. 20. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
Igen, mert magadtól csak hosteleket tudsz foglalni... Életemben nem voltam még ilyen helyen, és nem is fogok.
2022. nov. 20. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
15%

6.

Valaki említette a nevedet?

2022. nov. 20. 17:09
 8/8 NTBS ***** válasza:
Nem, ha megyek valahova lefoglalom. De a szoba fix áras.
2022. nov. 20. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!