Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A pestiekmek miért mondják...

A pestiekmek miért mondják mindenre hogy messze van?

Figyelt kérdés
Pl munkába járni 40km-t vagy kocsit venni 200ra
2022. nov. 13. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Minek járjak 40km-re dolgozni, ha van munka itt is? Autóvásárlás ugyanez. Itt megkapok mindent városon belül.
2022. nov. 13. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Hmm, azt vettem észre, hogy egy idő után aki oda költözik is hasonlóan messzinek talál mindent. Azért Pest nem egy picike kisváros, én ugyan nem pesti vagyok de én sem ismerem egész pestet, ha már pesten belül kell mozognom, és látom hogy az út vagy 30-40p már akkor úgy vagyok vele hogy hagyjuk @.@
2022. nov. 13. 20:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Én 7 éve költöztem Budapestre, épp fordítva látom, innen mindent sokkal közelebbnek érzek. Előtte 60-150 ezres városokban éltem, ahol minden megvolt pár km-en belül, iskolába majd munkahelyre mindig gyalog jártam. Hétvégén egy 100 km-es út soknak számított, ráadásul dunántúli városból mondjuk elmenni túrázni a Bükkbe, vagy fordítva, az nagyon ritka volt a távolság miatt.

Most 9 km-re járok dolgozni, de dolgoztam 15-re is, ennek közelében sem voltam vidéki városokban, főleg bringával járok, de korábban tömegközlekedéssel is. A hétvégi programokat gyakran egészen távol csináljuk, akár szomszéd országokban, de a Bükkbe vagy a Bakonyba elugrani már nincs is érezhetően messze, most szombaton például Kőszegi hegységben túráztunk egy 28 km / 1000 méter szintest, autóval fordulva szállás nélkül, mikor hosszabbak a nappalok, Raxon is megcsinálunk hasonlót, de messzebb is előfordult, illetve Tátrában is.

2022. nov. 13. 20:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!