Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Vannak humoros/abszurd/nagyon...

Vannak humoros/abszurd/nagyon bosszantó lehúzássztoritok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyszer már gyűjtöttünk szállással és repüléssel kapcsolatos történeteket, most arról kérdeznék, milyen ilyen-olyan lehúzásokba futottatok már bele. Írok is egy példát:

Ez inkább bosszantó volt: barátommal Prágában egy viszonylag elegánsabb étteremben úgy gondolta a pincér, hogy rajtunk most nagyot fog kaszálni. Kihozott egy számlát aminek az alsó sora irreálisan nagy volt. Majd mondtam, hogy hozzon egy másik számlát, amin a tételek fel vannak tüntetve. Egyesével számoltak fel mindent- persze csehül: asztalfoglalási díj és szervízdíj még oké, de került a számlára mosogatási díj, evőeszközhasználati díj, hamutartó használati díj és KÉNYELMI díj [kerthelységben kértünk pokrócot] is. Kár hogy a barátom édesanyja cseh és pontosan értett mindent. Az elkövetkezendő beszélgetés nem tudom, hogy a főpincérnek vagy nekem volt-e kellemetlenebb, de a vacsit megkaptuk ingyen, szóval...

Ez hálisten nem velem történt meg, de nagyon szórakoztató volt végignézni. Bangkoki lebuj: iszogattam, elvoltam a magam kis világában az ajtó mellett, mire egy lány ott termett és szó szerint a fejem benyomta a keblei közé. Hátrarántottam a fejem, mondtam, hogy ez rám nincs nagy hatással, fizetni meg nem fogok érte. Mindenféle jelzővel illetett és otthagyott. Két perccel később hangos nevetés a másik asztaltól, csak azt láttam, hogy a lány az asztalon térdel és egy fiatal srácnak csak a nyaka látszik ki a két mell alól. Hoztak egy kis csengőt, hogy üssön rá egy ilyen kis fémpálcával. Megtette. Ott termett vagy tizenöt lány és sikongatva magyaráztak valamit a srácnak, majd a lányokhoz vitt egy tálca felest a báros - mint kiderült csengetésre "minden lány iszik". Srác felpattant, gyorsan fizetett és távozott. Nem telik bele öt perc, férfiak öblös hangon nevetnek (gondolom mell), majd egy csengetés, sikongatós tapsikolás, két perc múlva sietős távozás.

2022. nov. 2. 16:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%

Akkor jöjjön Ankara:

Délben bementem egy étterembe. A táblán: Restaurant & Bar.

Kértem az étlapot, a pincér kérdezte, hogy mit kérek inni.

Aperitifnek egy double Courvoisier-t.

Hozta az étlapot és az italt. Elkezdtem átlapozni, s a végén volt egy oldal: For ladies only. Pincér várt az asztalomnál, s mondta, hogy ne foglalkozzam vele, nem érdekes. Sajnos szót fogadtam.

Megkóstoltam a konyakot, s majdnem kiköptem -a régi Lánchíd konyakra emlékeztetett.

Mondtam, hogy ez nem Courvoisier.

A pincér elnézést kért és kicserélte, felismertem a Courvoisert.

Kihozták a kaját, közben beszélgettem a pincérrel.

Kérdezte, milyen nemzetiségű vagyok.

Mondtam, hogy magyar.

Mondta, hogy egy magyar tánccsoport is fellép este, ha gondolom, foglal nekem helyet. Hát legyen.

Este visszamentem. A hely dugig volt, s mindenütt dőlt a whisky, meg a pezsgő. Én a szinpad előtti asztalt kaptam, jó helyet. Rendeltem italt, s jöttek a táncosok, különböző nemzetiségűek.

Ázsiai lányok meglehetősen erotikus "táncokat" adtak elő majdnem semmiben amibe egy-két férfi "táncos" is besegített. Hogy is fogalmazzak: többnyire volt köztük egy réteg fátyol.

Aztán jöttek a magyar lányok. Enyhén erotikus táncot adtak elő többé-kevésbe felöltözve.

Odaült az asztalomhoz a managerük.

Kérdezte, hogy tetszik az előadás.

Mondtam, hogy szépek a lányok, s ízléses volt a tánc.

Kérdezte, hogy akarok-e velük beszélgetni.

Mondtam, hogy persze.

Odajöttek az asztalomhoz, az ürge eltünt.

Megjelent a pincér és hozott egy nagy kosár gyümölcsöt:

-a vezetség ajándéka.

Meghivtam őket egy-egy italra. Mind koktélt kértek.

Beszélgettünk kb. egy órát, majd kértem a számlát.

"Kissé" meglepődtem az összegen.

A "hölgyeknek" hozott italokat kb. tízszeres áron számolták. Még jó, hogy nem pezsgőt kértek a lányok...

Szóval mégis el kellett volna olvasnom a "For ladies only" oldalt.

Később látam Ankara főutcáján a lányokat. Vagy 10-12 török férfi követte őket "lógó nyelvel" pár méter távolságra.

2022. nov. 2. 22:59
 12/22 anonim ***** válasza:
7 ha jársz esetleg Romániában, de szerintem már itt is árulnak rahátot, ami a lokum, csak persze nem ilyen horror áron.
2022. nov. 2. 23:12
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

12 vagyok, bocsánat az offért.

Nagyon jók a sztorik. Nekem csak annyi van, hogy régen a párommal ültünk egy parkban a padon, odajött egy cigány ember és egy asszony, mindenáron el akarták adni a büdös, lopott, hamis parfümöket, szerencsére gyorsan elhúztunk onnan, de nekem kínos volt mondogatni másodpercenként, hogy köszönjük, nem kérünk.

2022. nov. 2. 23:14
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Svájc, Zürich:

Olcsóbb éttermet kerestünk. Házias étterem: drága, másik étterem k... drága.

Steakhuose, modern kétszintes épület, rengeteg fiatal, látványkonyha, az ajtón étlap: steak 6,- Sfr.

Nejem: itt biztos "ifjúsági kedvezmény" van. Bementünk.

Pincér:

- Hány gramos steaket kérnek?

- Mekkora egy normál adag?

- 2-300 gram.

- OK. Legyen 300.

Éhesek voltunk.

Mint kiderült 10 gramja volt 6 frank.

Szóval nem volt "ifjúsági kedvezmény".

Ugyanaznap este:

El kéne menni valahová szórakozni.

Száloda mellett egy bár, kiírva: Csak tagoknak és a mi szállodánk vendégeinek!

Nagyszerű, bementünk. Szobaszám, stb. Ok, bemehetünk.

Nejem camparit rendelt, én valami sváci sört, aztán ellötyögtünk.

Kihozták a sört -életemben ilyen kis üveget még nem láttam. Nejem egy hosszú, keskeny pohárban kapta a camparit. A szájához emelte, s eltünt a campari.

Majdnem akkora volt benne a jég, mint a pohár.

Még egy kicsit lötyögtünk, aztán fizettem. Nem volt túl veszélyes.

Vissza a szállodába.

Másnap reggel kijelentkezés.

Számlán van egy 250 frankos tétel: Szent Martin klubtagság, vagy valami ilyesmi.

Kérdeztem:

-Ez mi?

-Voltunk tegnap a bárban?

-Igen.

-Hát a tagság.

-Milyen tagság?

Mint kiderült, a szálloda vendégeinek nem kellett ajánló a bár klubtagságához, viszont a havi tagdíj 250.- sfr.

Így lettünk a Szent Martin Bár kubbtagja.

Igaz, csak egy hónapra.

2022. nov. 3. 00:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősömmel történt:

Elmentek nyaralni a tengerpartra.

Akkoriban Romániában még nem volt fogamzásgátló. Hát vittek egy pár levéllel, hogy legyen "egy kis zsebpénzük".

Útközben valahol megálltak, s túladtak a portékán.

A vevő leszámolta a manit, s a srác kezébe nyomta.

A kis preciz maga is átszámolta, s egy bankjeggyel kevesebb volt. Reklamált.

A vevő újra átszámolta, majd rátett egy bankjegyet.

A srác gyorsan zsebrevágta, s beültek a kocsiba.

Vagy 100 km-re tankolniuk kellett. Gondolta a "zsebpénzből" fizet.

Alul, felül bankjegy volt, közte egy csomó kivágott újságpapír.

Kellett neki precízkedni.

Aztán úgy volt vele, hogy még így is nyert pár forintot.

2022. nov. 3. 01:22
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

Azért "elárulom" neked, hogy mindhárom kérdésedre a összes hosszú sztorit én írtam neked.

Ennél: Bangkok, Ankara, Zürich, meg a legutóbbi romániai.

2022. nov. 3. 01:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Togo, Lomé.

Franciául szinte egy kukkot sem tudtam.

40 fokban "félig szomjan halva" beestem egy szálloda bárjába.

Pincér nem tud angolul. Se németül. Több nyelvet ki sem próbáltam.

Beesett két srác, annyit mondtak: dö presszión.

Hoztak két korsó sőrt.

Egy-két hétig kettessével ittam a söröket.

Azóta sem tudok franciául. Na jó, pár szót igen.

Lomé:

Egy barátommal sétáltunk a főutcán. Előttünk egy bomba szőke nő.

A barátom:

- De megb...nám.

A nő megfordul, s megszólal:

- Komolyan gondolja?

A "haver" vörös fejjel befordult egy bárba.

2022. nov. 3. 01:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Rigómező, Koszovó: pofátlanul olcsó minden taxi és mindenki azzak jár, bagatell árakon. Csak egy srác volt, aki a kohószökevény Golfján pár kilométeres fuvarért 20 eurót akart kérni. Megkérdeztük miért ennyi, ha mindenki más 5-öt kér és az is már inkább turista ár. Kihúzta magát, büszkén azt mondja "das ist Autotaxi". Azóta is az Autotaxi nálunk a hiéna taxis szinonimája.

De ennél jobb, amikor letartóztattak Moszkvában. -15 fok, ünnepnap,unatkoznak a rendőrök. Mi pár napja érkeztünk, regisztrációnk folyamatban, de azért sétáljunk egyet. Na ez hiba volt, mert hiányolták a regisztrációnkat igazoltatásnál. Aranyfogú usankás rendőrökkel zsúfolódtunk be egy kombi Ladába, telefon a követségre, nen tudnak mit tenni, szóljunk majd mi lett. Kösz. Fél órát álltunk az őrs udvarán a hidegben, emberünk kijön, hogy "önök szabadok", de az útleveleink nála voltak. Azokkal mi lesz? Visszakérdez: "van önöknél konyak?" Megkérdsztem hát, mennyibr is kerül a konyak, beültem megint a Ladába én meg a rendőr, diszkréten magam mellé csúsztattam úgy 30 dollárt, ő az útleveleket csúsztatta oda a hátsó ülésen... aztán kisétáltunk a kapun.

2022. nov. 3. 05:09
 19/22 anonim válasza:
53%
Hahaha. Eszembe nem jutna ilyen hülye helyekre menni. Nem értem, mi a jó ebben.
2022. nov. 4. 12:14
 20/22 A kérdező kommentje:
Nagyok vagytok, köszönöm! :D
2022. nov. 4. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!