Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Vannak humoros/abszurd/nagyon...

Vannak humoros/abszurd/nagyon bosszantó lehúzássztoritok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyszer már gyűjtöttünk szállással és repüléssel kapcsolatos történeteket, most arról kérdeznék, milyen ilyen-olyan lehúzásokba futottatok már bele. Írok is egy példát:

Ez inkább bosszantó volt: barátommal Prágában egy viszonylag elegánsabb étteremben úgy gondolta a pincér, hogy rajtunk most nagyot fog kaszálni. Kihozott egy számlát aminek az alsó sora irreálisan nagy volt. Majd mondtam, hogy hozzon egy másik számlát, amin a tételek fel vannak tüntetve. Egyesével számoltak fel mindent- persze csehül: asztalfoglalási díj és szervízdíj még oké, de került a számlára mosogatási díj, evőeszközhasználati díj, hamutartó használati díj és KÉNYELMI díj [kerthelységben kértünk pokrócot] is. Kár hogy a barátom édesanyja cseh és pontosan értett mindent. Az elkövetkezendő beszélgetés nem tudom, hogy a főpincérnek vagy nekem volt-e kellemetlenebb, de a vacsit megkaptuk ingyen, szóval...

Ez hálisten nem velem történt meg, de nagyon szórakoztató volt végignézni. Bangkoki lebuj: iszogattam, elvoltam a magam kis világában az ajtó mellett, mire egy lány ott termett és szó szerint a fejem benyomta a keblei közé. Hátrarántottam a fejem, mondtam, hogy ez rám nincs nagy hatással, fizetni meg nem fogok érte. Mindenféle jelzővel illetett és otthagyott. Két perccel később hangos nevetés a másik asztaltól, csak azt láttam, hogy a lány az asztalon térdel és egy fiatal srácnak csak a nyaka látszik ki a két mell alól. Hoztak egy kis csengőt, hogy üssön rá egy ilyen kis fémpálcával. Megtette. Ott termett vagy tizenöt lány és sikongatva magyaráztak valamit a srácnak, majd a lányokhoz vitt egy tálca felest a báros - mint kiderült csengetésre "minden lány iszik". Srác felpattant, gyorsan fizetett és távozott. Nem telik bele öt perc, férfiak öblös hangon nevetnek (gondolom mell), majd egy csengetés, sikongatós tapsikolás, két perc múlva sietős távozás.

2022. nov. 2. 16:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Muti.... tuti eltetted, ha ilyesmi volt rajta...
2022. nov. 2. 17:03
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbiról egy bangkoki eset jutott eszembe:

Földszinten fördőruhás lányok szórakoztatták a vendégeket, az emeleten csak tangában. A pulpituson meg az sem. Mind elmondták, ha jönnek ellenőrizni, a földszintről jeleznek, s gyorsan felkapnak valamit.

Ment a műsor, egyik lány banánt szeletelt "ott", másik sört, üdítőket nyitott, majd jött egy "csúnyácska", s a többiek lufikat tartottak a magasba, a lány "célzott" és kilőtte őket. "Valamit" mégiscsak tudott...

Szóval vége volt a shownak, nejemmel iszogattunk egy társasággal, de ő volt a szélen, így őt "inzultálták".

Ijedtében magára öntötte a hideg sört a 20 fokra hűtött helyiségben.

Szóval gyorsan távoznunk kellett...

Másik eset:

Nejem a "lányokkal" elment vásárolni.

Magamra maradtam.

Egyedül beültem egy hasonló helyre, s ittam két üveg sört amíg megnéztem a "műsort". Valahányszor elment egy lány az asztalom mellett, letett egy poharat, vagy palackot az asztalomra.

Vége lett a műsornak, intettem, hogy fizetek.

Kaptam egy horribilis számlát. 15 öveg sör, jónéhány koktél. Kértem az üzletvezetőt. Mutatta, hogy ott van az asztalon a fogyasztásom. Visszakérdeztem: ennyitől még tudnék beszélni?

Végül mondtam, hogy semmi gond, hívjuk a turista rendőrséget.

Hoztak egy másik számlát, fizettem, s távoztam.

2022. nov. 2. 17:51
 3/22 anonim ***** válasza:
35%
#...mint elmondták...
2022. nov. 2. 17:52
 4/22 anonim ***** válasza:
10%
Nem egészen értem, miért irogatsz te a magad módján az utazási topicba.
2022. nov. 2. 18:15
 5/22 anonim ***** válasza:
23%

Rá se ránts...

Én se értek mindent, a Hesenberg féle határozatlansági relációval ma is vannak kisebb gondjaim...

2022. nov. 2. 18:41
 6/22 A kérdező kommentje:

#2 köszi! Ez a Bangkok ezek szerint a lehúzás fellegvára, bár ott inkább ilyen rafkós-humoros módon csinálják, szinte szórakoztató.

Nem ide írom a naplómat, csak példákat írtam le, hogy milyen eseteket olvasnék szívesen. Ajánlom az előző két kérdésemet, vannak benne gyöngyszemek. Nem ez a mániám, csak szórakozom rajta, ennyi.

https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__11764..

https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__szallasok__11585825-v..

2022. nov. 2. 18:44
 7/22 anonim ***** válasza:
87%
Isztambulban mézes-mázosan becsaltak egy üzletbe, ahol lokumot árultak. Árak természetesen nem voltak kint. Kaptunk ingyen teát, és kóstolót is. Nagyon ízlett, úgyhogy mondtuk, hogy oké veszünk. Csak egy, illetve 5 kg-s kiszerelésben lehetett venni. A pali nagyban püfölte a számológépet, ezután közölte (nyilván lírában), hogy 19 ezer forintot szeretne kérni az 1 kg édességért. Mondanom sem kell, hogy nem vettünk semmit.
2022. nov. 2. 18:46
 8/22 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen esetek mindefelé előfordulnak.

Találkoztam hasonlóval Bpesten, Isztambulban, Anakarában, stb.

Többnyire van módszer a leszerelésére. Lásd: prágai sztori.

2022. nov. 2. 18:53
 9/22 anonim ***** válasza:
77%
Lokum - Romániában rahátnak hívják, egyik olcsó édesség.
2022. nov. 2. 21:06
 10/22 NTBS ***** válasza:
53%
Nincs, még.
2022. nov. 2. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!