Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megijedek azoktól, akik...

Megijedek azoktól, akik megtetszenek és kerülöm őket. Hogy lehet változtatni?

Figyelt kérdés
Egyetemen nem is tudom hány féléve nem merek annak a fiúnak a közelébe ülni, aki tetszik. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, csak nem merek. De ugyanez van más élethelyzetekben is, hogy kerülöm annak a társaságát, aki megtetszik, kerülöm vele a szemkontaktust is, mintha menekülnék előle. Tiszta nem normális vagyok. Mit kéne csinálnom? Ez valami betegség, csak mert kezdek megijedni, hogy mindenki össze tud lassan szedni valakit, csak nekem nem sikerül?!

2022. okt. 12. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Dobjál be egy felest.
2022. okt. 12. 16:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Jaj, ezen felnevettem.😆
2022. okt. 12. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez már valami. Ezt a felszabadultságot őrizd meg ezekre a helyzetekre. Legyél bátor és kezdeményező.
2022. okt. 12. 16:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori dolog.
2022. okt. 12. 16:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Inába száll olyankor a bátorságom, nem merem kifejezni magam, mert attól tartok, hogy rossz véleménnyel lesz rólam.
2022. okt. 12. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Hát az is elég lehet, ha állandóan szorosan melléülsz, meg bociszemekkel nézel rá. Nem biztos, hogy a szófosás a legjobb...
2022. okt. 12. 16:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Szófosás.. hogy mernék már hozzászólni, ha még a közelébe se merek ülni vagy ránézni.
2022. okt. 12. 17:09
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg ne legyél bátor és kezdeményező, egy normális férfi, ha néhány apró jelet adsz, veszi az adást, és ő fog közeledni. Amúgy én is ilyen vagyok, aki nem tetszik, azzal tudok tök laza lenni, de az megy is a friendzone-ba egy romantikus kapcsolatot nem tudok úgy elképzelni, hogy lazán dumálgatunk egymással, aztán egyszercsak egymásba szeretünk, szerintem kell az az egészséges feszültség, csak annyit uralkodj magadon, hogy azért valamennyire legyél szem előtt, ne bújj el :)
2022. okt. 12. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért tartasz attól, hogy rossz véleménnyel lesz rólad, mert te is rossz véleménnyel vagy saját magadról. 🙃
2022. okt. 17. 21:05
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 Ez nagyon betalált. Igazad van. Akkor mit csináljak? :(
2022. okt. 17. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!