Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megijedek azoktól, akik...

Megijedek azoktól, akik megtetszenek és kerülöm őket. Hogy lehet változtatni?

Figyelt kérdés
Egyetemen nem is tudom hány féléve nem merek annak a fiúnak a közelébe ülni, aki tetszik. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, csak nem merek. De ugyanez van más élethelyzetekben is, hogy kerülöm annak a társaságát, aki megtetszik, kerülöm vele a szemkontaktust is, mintha menekülnék előle. Tiszta nem normális vagyok. Mit kéne csinálnom? Ez valami betegség, csak mert kezdek megijedni, hogy mindenki össze tud lassan szedni valakit, csak nekem nem sikerül?!

2022. okt. 12. 16:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát figyu, én nem tudom, hogy mivel nem vagy megelégedve pontosan. A külsőd? A személyiséged? Mondhatom neked, hogy sminkeld ki magad erősen és akkor _elrejted az arcodat_ és már nem aggódsz miatta, de nem tudom, hogy neked mi fér bele. Amúgy én se ajánlom, mert csak ideig-óráig tart. Felöltözhetsz csinos ruhákba, de ha utálod a tested, akkor sehogy se fogsz tetszeni magadnak. Csakis azért veted meg bármelyik tulajdonságodat, mert adsz mások (rosszindulatú) véleményére. Ha egyedül lennél a világon, soha az életben nem jutott volna eszedbe utálni saját magadat. El kell kezdened leszarni magasról, hogy mit gondolnak rólad (a férfiak főleg). Ez nem fog sikerülni egy hét alatt, de majd egyszer odaérsz.
2022. okt. 17. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!