Ilyen esetben hova mennél?
Ha nincs mivel fűteni, akkor mivel fűtesz? Lehet itt okoskodni, hogy veszel ilyen-olyan fűtőberendezést, de pont arról szólt a kérdés, hogy mi van, ha sehogyan nem tudod megoldani.
Én erre azt mondom, hogy elmennék a nyaralónkba, ahol ugyan nincs tüzifánk, de erdő igen. Nedves fával orbitális kínlódás ugyan fűteni, de megfagyni még rosszabb, így nekem ez lenne a megoldás.
És pontosan ezért értelmetlen a kérdés, mert nincsenek tisztázva a kezdeti feltételek.
Ha van nyaralód az tök jó, de az átlag embernek nincs. Ez az "elutazok déli országba" max. akkor érheti meg, ha amúgy albérletben élsz és nincs saját lakás.
Home office munkám van és a megoldás nagyon egyszerű: magamra csukom az ajtót és a monitorok és számítógépek által termelt hő bőven kellemes hőmérsékletet biztosít a munkahelynek használt szobában. És ez ráadásul ingyen van.
A kérdés többi részét nem értem. Mit jelent, hogy nem tudok fűteni? Ha nincs rá pénzem akkor utazni sincs. Ha nincs gáz, akkor az nem akkora baj, lásd az előző pontot. Ha villany sincs, akkor mindegy, mert a járatokat is előbb-utóbb törölni fogják.
Ha valami helyi probléma lenne, akkor valami WeWork-szerű helyen bérelnék egy asztalt, vagy dolgoznék a barátaimtól ideiglenesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!