Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyi időt szoktál a pihenésr...

Mennyi időt szoktál a pihenésre fordítani, vagy milyen idő közönként szoktál szabadságra menni, hogy fel tudjál töltődni energiával?

Figyelt kérdés

Legyen az egy utazás, vagy kimenni a természetbe kirándulni, vagy csak egyszerűn otthon maradni.

Én úgy tapasztaltam, hogy az én ismerőseimnek, és nekem is kell 1-2 hét, hogy teljesen ki pihenjem magamat. Mind fizikailag és szellemileg is.

Ezt évente 2 vagy 3 alkalommal.

2022. máj. 30. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Évente kétszer szoktam elutazni külföldre pihenni általában egy 7-10 napos kiruccanás van január-február magasságában meg egy két hét körüli szeptemberben. Közben azért két havonta szeretek kivenni egy hosszúhétvégét olyankor van hogy csak pihenek,túrázok,horgászok, de van hogy akkor is elutazok.
2022. máj. 30. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem elég néhány nap is, az viszont gyakran, tehát nagyjából havonta 2-4 napon utazok el pihenés céljából.
2022. máj. 30. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!