Vannak humoros/abszurd/nagyon bosszantó repülősztorijaitok?
Már egyszer kérdeztem a szállásokkal kapcsolatban. Most jöhetnek a repülőtéri, repülőn megtörtént események! Bármi ér!
Nálam a csúcsot ez tartja: egy nő beszállás után matatott a táskájában, nem találta a rúzsát. Erre elküldte a férjét, hogy kérje ki a bőröndöt, mert biztos abba rakta. Mikor mondta a férfi, hogy oda biztos nem mert ő nézte át, a nő kiabálni kezdett, hogy akkor menjen haza érte, vagy szálljon le és vegyen egy másikat :D Az akcióra nem került sor, hála egy talpraesett sztyuvinak.
Ez speciel Ferihegyen történt, magyar a férfi: épp nézelődöm, már hangolódik a lelkem az utazásra, mire hatalmas káromkodások ütik meg a fülem. Kérdi egy másik férfi, hogy baj van-e. Azt mondja, hogy van, mert a feleségénél maradt a kártyája és már 15 perce elment vizet venni és nagy valószínűséggel most veri el az összes lóvéjukat. Azért megjegyezte, ha ez megtörténik elválnak :D
Történtek veletek hasonló szituk a repülőtéren, repülőn?
Covid előtt jöttem vissza Houstonból Európába. Beszálláskor a kisasszony fennhangon irányította a turista osztály beszállóit, hogy először a 38-44 sorba szóló beszállókártyával rendelkező utasok jöjjenek, aztán a 30-37 közöttiek és így tovább. Hogy ne legyen az a buta tülekedés ami akkoriban Európai reptereken még szokás volt.
Egyszer csak odafordul hozzám a mellettem álló huszonéves influenszer kiscsaj, és megkérdi angolul: ezek a számok most az életkorunk, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!