Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent egy ilyen abszurd...

Mit jelent egy ilyen abszurd dologgal álmodni? (három ember egymásba nőve)

Figyelt kérdés

Egy kört alkotnak és egymásba vannak nőve a különféle testrészeikkel, pl.az egyikük lába a másik hasában végződik, vagy a karja a fejében. Hárman vannak, ha jól vettem ki: egy kislány, egy felnőtt nő (?) és egy bomló holttest. A holttest aszott és kékes, lila színe van, nem tudom, hogy pontosan mit csinál, de a kislány és a felnőtt nő része képes énekelni és táncolni.

Nem állandósultak és mindig más helyen jelennek meg az álomban, pl. fürdőkádban. De végig érződik a jelenlétük. Néha olyan, mintha bennem lennének vagy én lennék bennük.

Az álomban még szerepel három férfi is, fiatal férfiak. Szintén olyan érzésem van, mintha én lennék az egyikük. De aztán elkezdenek történni velük dolgok, paranormálisak. Pl. egy láthatlan erő vonszolni kezdi őket a földön. Ilyenkor mintha kívülálló lennék és azt látom ez mással történik és egyikük sem vagyok.

A paranormális dolgokért azt gondolom a kört alkotó dolog felelős, mintha engem akarna, de egyik férfi sem én vagyok, hiába hiszem azt.

Aztán végül az egyik férfi megbolondul és baltát ragad. Tudom, hogy meg fogja ölni a többieket.

Erre felébredek.

Ez mit akar jelenteni?

2022. márc. 23. 01:27
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Azt hogy ideje leállni a drogozással

Ja es tobb horrot se nézz

2022. márc. 23. 05:27
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki csak drogozik. Én is álmodok ilyeneket, csak olyan vörös a szemem, hogy kiszívtam a vetést.
2022. márc. 23. 06:01
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy a baltás nem egy szakállas fickó?
2022. márc. 23. 06:09
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Újjászületés.
2022. márc. 23. 06:18
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a Kör című film szerintem sem kitaláció. Mindenki csak röhög rajta, mert összedobták a kreátorok ennyi milliárdos bevételért. De olyan mintha beszípantana egy más fajta világba, ahol tulajdonképp el torzulna az idő. Mindig olyanoknál jelenik meg az álom, aki tud valamit róla. Egyébként, olyan mintha irányítani akarnák az elménket.
2022. márc. 23. 06:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

4-es válaszoló megelőzött :)

Két dolog merült fel bennem.

Egyik az újjászületés körforgása, ezzel együtt talán lélekcsoportra is utalhat . Lelkek akik több lét, több életen át közösségben vannak.

Hogy ezek a férfiak hogy jönnek a képbe, nem teljesen világos . Valamiféle kapcsolat azért érzékelhető köztük.

Ez a paranormális történés valahogy nem illik a képbe.

Másik, ami eszembe jutott, hogy az egész történet minden egyes szereplőle te magad vagy, különféle aspektusokban, persze ez is bonyolultnak tűnik, de gondold csak végig...

És még ott van az a lehetőség is, hogy simán csak egy "gonosz álom" volt.

2022. márc. 23. 08:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Értem, köszöm.

Egyébként habár így ébren nem mondanám, hogy ez a dolog nem ijesztő vagy nyugtalanító, az álom alatt nem éreztem valahogy félelmet. De lehet már túl magasan van az ingerküszöböm.

Sajna a férfiak arcára nem emlékszek.

Azt még megkérdezhetem, hogy ha ez újjászületés esetleg, akkor miért álmodik valaki róla?

Ha pedig ez én lennék, csak más aspektusokban, az is érdekes, mert én is férfi vagyok.

2022. márc. 23. 08:27
 8/8 A kérdező kommentje:
5. Mire gondolsz?
2022. márc. 23. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!