Lehetetlen/ abszurd álom?
Azt álmodtam h valami osztálykirándulás szerűségen kell résztvennem, de lényeg az hogy egy csoporttal együtt. Azonban ezt nem úgy kell elképzelni hogy mindenki együtt halad a csoporttal, hanem hogy csakúgy mindenki a maga útján halad és majd egy megadott időpontban egy helyen találkozunk.. Lényeg:
Egy rossz felsőt vettem fel/ adtak nekem otthonról--> egy kék fehér kockás férfi inget (lányvagyok.). Ezt mindenki kérdezte hogy mi van veled, meg szedd már össze magad, meg mi ez az ing ( a csoport tagjai ). Az autósok a kereszteződésben vagyis a zebrán ahol átmentem rámordítottak, hogy : "Te tudsz integrálni?".
Azután valahogy a reptérre kerültem de éreztem hogy a jegyet is az utolsó pillanatban vettem meg és semmi check-in-t nem csináltam (ami a valóságban lehetetlen lenne). csak azt h zilált vagyok és mennem kell el innen mert itthon (Mo-n) nem jó. És amerikába mentem és ott már megkönnyebbültem. ennyi volt..
ez meg milyen jelentéstartalommal rendelkezhet??
Köszi 18 (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!